Az orosz ketrecharcos úgy érzi, csak piálásban tudná legyőzni Tysont

Mike Tyson, Oleg Taktarov, boksz, mma, harc
Oleg Taktarov nem szívesen bokszolna Mike Tysonnal
Vágólapra másolva!
Az orosz ketrecharcos legenda, Oleg Taktarov úgy érzi, semmi esélye sem lenne egy bokszmeccsen a visszatérő Mike Tyson ellen, de poháremelgetésben le tudná győzni Iron Mike-ot.

A napokban óriási vihart kavart a bokszlegenda Mike Tyson videója, amelyben pontkesztyűzés közben látható, majd kijelentette, hogy visszatér. Ezt követően megindultak a találgatások, hogy ki lehetne méltó ellenfele az 53 éves amerikainak. A korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 57 éves Evander Holyfield is a visszatérésén dolgozik, és elmondta, hogy nem lenne ellenére egy Tyson elleni harmadik összecsapás.

Oleg Taktarov nem szívesen bokszolna Mike Tysonnal Forrás: Sputnik via AFP/Kirill Kallinikov

Az orosz MMA-rajongók azonban úgy gondolják, hogy Oleg Taktarov lenne a legideálisabb ellenfél Tysonnak. Az "Orosz Medvének" becézett legendás harcos ugyan egy évvel fiatalabb, mint Tyson, de elmondása szerint nem az évek döntenek, hanem a felkészültség.

Megnéztem újrakezdése videóit, és azt kell mondanom, hogy kemény és gyors. Egy vonatkozásban állnám a harcot ellene: a poháremelgetésben" - mondta a Sport24-nek Taktarov, aki az utóbbi években orosz sörök reklámozásával tűnt ki, és maga is szívesen fogyaszt alkoholt.

Oleg Taktarov Carla Guginóval a Törvény gyilkos című filben Forrás: AFP

Taktarov egyébként hasonló pályát futott be, mint Tyson. Pályafutása csúcsán kezdett színészkedni, többnyire rosszfiúkat alakított, aki mindig a rövidebbet húzta. Forgatott együtt Robert De Niróval és Al Pacinóval is.