Az NBA egyik legnagyobb sztárja akkor sem játszik, ha folytatódik a szezon

Brooklyn Nets Media Day GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 27: Kevin Durant #7 of the Brooklyn Nets speaks to media during Brooklyn Nets Media Day at HSS Training Center on September 27, 2019 in the Brooklyn Borough of New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mike Lawrie/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets sztárja akkor sem lép pályára a mostani idényben, ha folytatódik a szezon.

Adrian Wojnarowski, az ESPN szakírója vasárnapi műsorában azt mondta, a Nets a jelenleg a koronavírus-járvány miatt szünetelő bajnokságban nem kockáztatja meg tavaly szerződtetett, ám Achilles-ín-szakadása miatt az előző nagydöntő óta harcképtelen Durant játékát.

A 31 éves, négyszeres pontkirály kosarasnak még a Golden State Warriors színeiben szakadt el a jobb Achilles-ina, a csapat általános igazgatója, Sean Marks ugyanakkor korábban azt mondta, ha Durant úgy érzi, felépült, számítanak rá a folytatásban.

A játékos tavaly négyéves, 164 millió dolláros szerződést írt alá a New York-i klubbal, amelyben még egyetlen mérkőzésen sem szerepelt.

Az NBA március 11. óta szünetel, a játékosok egy része péntektől edzhet ismét csapatuk csarnokában, egyelőre limitált létszámban. Durant egyike volt azokan a játékosoknak, akik pozitív tesztet produkáltak korábban.