Újabb NFL-sztár térne vissza a nyugdíjból Tom Brady miatt

Super Bowl XLVIII - Seattle Seahawks v Denver Broncos  GettyImageRank1 Topics SPORT HORIZONTAL AMERICAN FOOTBALL USA STADIUM New Jersey MUSIC Taking a Shot - Sport RECEIVER Kick Off Super Bowl East Rutherford Seattle Seahawks NFL Returning Arts Culture an
EAST RUTHERFORD, NJ - FEBRUARY 02: Wide receiver Percy Harvin #11 of the Seattle Seahawks returns the second half kickoff for 87 yards during Super Bowl XLVIII at MetLife Stadium against the Denver Broncos on February 2, 2014 in East Rutherford, New Jersey. Tom Pennington/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Rob Gronkowski után újabb korábbi NFL-sztár csatlakozhat Tom Bradyhez és új csapatához, a Tampa Bay Buccaneershez. Percy Harvin, aki korábban Super Bowlt nyert és a Pro Bowlon is szerepelt, több mint három éve nem szerepelt az NFL-ben, de nagyon szeretne minden idők legjobb irányítójával együtt játszani.

Harvin 2009-ben került az NFL-be, első négy idényét a Minnesota Vikingsnál töltötte. Újoncként meghívták a Pro Bowlra, valamint bekerült az év álomcsapatába is mint visszahordó. 2013-ban a Seattle Seahawkshoz került, de sérülései miatt csak egyetlen meccsen játszott az alapszakaszban. A rájátszásra viszont visszatért, a Super Bowlra pedig teljesen felépült, ahol a második félidő az ő 87 yardos visszahordott touchdownjával kezdődött. A mérkőzésen a Seattle 43-8-ra kiütötte a Denver Broncost.

Később megfordult még a New York Jetsben és a Buffalo Billsben is, majd 2016 tavaszán visszavonult. Ezután meggondolta magát, és két meccsén még pályára lépett, de folyamatos migrénjei is egyéb sérülései miatt ismét be kellett fejeznie.

A még mindig csak 31 éves, fénykorában szélsebes elkapó az utóbbi időben olimpikonokkal edzett együtt, ügynöke szerint pedig kirobbanó formában van, várja a telefonhívásokat. Bármelyik együtteshez szívesen csatlakozna, de akkor lenne a legboldogabb, ha a Tampa Bay Buccaneers igazolná le, mert régi álma, hogy együtt játszhasson Tom Bradyvel, amely tegnap megszerezte a New England Patriotstól a tavaly visszavonult Rob Gronkowskit is.

A Buccaneers egyébként gőzerővel dolgozik azon, hogy Bradyt nemcsak kiszolgálja, hanem megfelelően védje. A hírek szerint a csapat közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Washington Redskins támadófalemberét, Trent Williamset, az ellenérték pedig a Gronkowski miatt létszámfelettivél váló OJ Howard lehet.