Egészséges lánya született a koronavírusos ex-NBA-sztárnak és feleségének

Boston Celtics v Phoenix Suns BASKETBALL GettyImageRank2
Barbosa (jobbra) a Phoenix Sunsban töltötte NBA-pályafutása nagy részét
Vágólapra másolva!
Március 22-én megszületett a lánya a 38 éves, korábbi NBA-játékos Leandro Barbosának. A körülmények azonban nem voltak egyszerűek, mert nem sokkal a nagy esemény előtt kiderült, hogy a kosaras elkapta a koronavírust.

Barbosa március 14-én érezte magán először a tüneteket, három nappal később pedig olyan rosszul volt este, hogy saját elmondása szerint élete legpokolibb éjszakáját élte át. Négy nappal később kiderült, hogy koronavírusos, ezért azonnal elkülönítették 38 hetes várandós feleségétől, a modell Talita Roccától.

A kismamát kórházba vitték, ahol másnap megszületett a pár lánya. Barbosa természetesen nem lehetett jelen, ott volt viszont Rocca édesanyja. A szülés után elvégezték a tesztet Roccán és a babán is,

előbbiről kiderült hogy fertőzött, az újszülött viszont egészségesen látta meg a napvilágot.

A külön töltött időszakot átvészelték, azóta pedig mindketten meggyúgyultak, így már egészségesen van együtt a család.

Barbosa (jobbra) a Phoenix Sunsban töltötte NBA-pályafutása nagy részét Forrás: AFP/2009 Getty Images/Christian Petersen

Barbosa jelenleg a hazai bajnokság folytatását várja, amelynek vezeti pontlistáját. Korábban 14 szezont húzott le az NBA-ben, ahol 2007-ben, a Phoenix Suns tagjaként megválasztották az év legjobb hatodik emberének. 2015-ben a Golden State Warriorsszal bajnoki címet nyert.