Unalomba fulladt az NFL egyik legvéresebb párharca

Cincinnati Bengals v Pittsburgh Steelers GettyImageRank2 SPORT nfl pittsburgh steelers cincinnati bengals AMERICAN FOOTBALL
PITTSBURGH, PA - SEPTEMBER 30: Mason Rudolph #2 of the Pittsburgh Steelers lines up under center in the first half during the game against the Cincinnati Bengals at Heinz Field on September 30, 2019 in Pittsburgh, Pennsylvania. Justin Berl/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Pittsburgh az első győzelmét aratta a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) jelenlegi idényében: a Steelers csapata az alapszakasz negyedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén 27-3-ra nyert a vendég Cincinnati Bengals ellen.

A mérkőzésen a vendég Cincinnati szerzett vezetést egy mezőnygóllal, de ezután már csak a Pittsburgh tett fel pontokat a táblára. Az elmúlt évek egyik legvéresebb rivalizációja a vártnál unalmasabb meccset hozott, ezt viszont aligha bánja a Steelers újonc irányítója, Mason Rudolph, akinek megvan pályafutása első NFL-sikere. Ehhez egyébként remek játékkal járult hozzá, 28 passzkísérletéből 24 volt sikeres, 229 yardot termelt, és kiosztott két touchdownpasszt is.

A Pittsburgh 1-3-as, a Bengals 0-4-es mérleggel áll, és ha az előző szezont is számoljuk, akkor utolsó 12 mérkőzéséből 11-et elveszített.