Szexuális zaklatással vádolják Conor McGregort

Conor McGregor, UFC
ARLINGTON, TX - OCTOBER 14: Conor McGregor is seen on the sidelines before the NFL game between the Jacksonville Jaguars and Dallas Cowboys at AT&T Stadium on October 14, 2018 in Arlington, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A visszavonulását bejelentő UFC-sztárt, Conor McGregort szexuális zaklatással vádolják Írországban - írja a New York Times. Az ír fenegyereket egy nő vádolta meg még decemberben, ezt négyen is megerősítették a lapnak.

McGregort egyelőre nem vádolták meg bűncselekménnyel, nem is tartóztatták le. Januárban hallgatták ki a sportolót, maj a további vizsgálat idejére szabadon engedték.

A vizsgálat egyelőre nem zárult le, McGregor ügyvédje sem áult el részleteket az ügyről.

Visszavonult Conor McGregor

A ketrecharcos Twitteren jelentette be, hogy befejezi.

Az állítólagos áldozat elmondása szerint decemberben, egy dublini szállodában találkoztak, ahol McGregor már többször is megfordult. A szálloda egyetlen kétszobás lakosztályát bérelte akkor a sportoló.

Conor McGregor pont kedden jelentette be visszavonulását Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ronald Martinez

Az ír hatóságok egyébként nem nevezték meg McGregort, pusztán annyit mondtak, hogy egy sportolót kihallgattak január 17-én, majd elengedték anélkül, hogy megvádolták volna, de a vizsgálat továbbra is zajlik.

McGregornak legutóbb március 11-én gyűlt meg a baja a törvénnyel, amikor összetaposta egy őt fotózó járókelő telefonját.