Újabb ketrecen kívüli bunyó volt a UFC-ben - videó

UFC Fight Night 147
Saturday 16th March 2019 London O2 Arena Saturday 16th March 2019 UFC Fight Night 147
Jorge Masvidal knocks out home favourite Darren Till in the second round at UFC Fight Night 147 at the London O2 Arena, Greenwich on Saturday 16th March 2019. (Photo by Pat Scaasi/MI News/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Kellemetlen közjáték zárta le a londoni UFC Fight Night 147 esemény, miután két váltósúlyú harcos a ringen kívül, az interjúzónában esett egymásnak. 

Az nem világos, hogy mi váltotta ki az összetűzést, hiszen mind Jorge Masvidal, mind Leon Edwards megnyerte a maga meccsét, azaz egyikükben sem dolgozhatott a frusztráció. Míg Edwards megosztott pontozással győzte le Gunnar Nelsont, addig Masvidal egy hatlmas K.O.-val intézte el Darren Tillt.

Masvidal ezután éppen interjút adott, és talán valamit oda szólhatott neki Edwards, mert a riporternő kérdését figyelmen kívül hagyva félhangosan azt mondta, hogy "talán igen, talán nem", majd faképnél hagyta a kérdezőt, és Edwards felé indult. Aztán jöttek a pofonok:

Dana White, a UFC elnöke felháborodottan kommentálta a történteket. "El sem hiszem, hogy megint ez történt. Jobban kell dolgoznunk, hogy ilyen szarság ne fordulhasson elő többé a rendezvényeinken" – háborgott.

White nyilvánvalóan a Conor McGregor–Habib Nurmagomedov meccs után kitört tömegbunyóra gondolt, amikor az orosz harcos ringsegédei szabályos leszámolásba kezdtek az ír ellen. A történtek után Nevada állam mindkét bunyós versenyzési engedélyét bevonta.