Sorozatban a hetedik győzelmét aratta a San Jose az NHL-ben

Detroit Red WIngs v San Jose Sharks GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY National Hockey League
SAN JOSE, CA - MARCH 12: Eric Fehr #16 of the San Jose Sharks is congratulated by teammates on the bench after he scored his first goal as a San Jose Sharks against Jimmy Howard #35 of the Detroit Red Wings in the first period at SAP Center on March 12, 2018 in San Jose, California. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Sorozatban a hetedik győzelmét aratta a San Jose Sharks az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), miután az alapszakasz szombati játéknapján négy góllal jobbnak bizonyult a vendég Calgary Flames gárdájánál.

Idegenben kapott ki a Keleti, valamint a Nyugati főcsoport listavezetője. Előbbit, azaz a Tampa Bay Lightning együttesét a New Jersey Devils győzte le 2-1-re, míg a Nashville Predators a Minnesota Wild csapatától kapott ki 4-1-re.

A Los Angeles Kingset hazai jégen 3-2-re legyőző Edmonton Oilers együttesében Connor McDavid két gólt szerzett, így a fiatal csatár megelőzte a kanadai táblázaton az eddig vezető Nyikita Kucserovot (Tampa), és 96 ponttal (38 gól és 58 gólpassz) vezeti a rangsort.

Az idényben eddig remeklő Vegas Golden Knights szétlövés után kapott ki 2-1-re Denverben, amivel elszalasztotta az esélyt, hogy biztosítsa a helyét a rájátszásban. A coloradóiak viszont a sikerrel első helyre léptek a wild card-várományosok között.

A Columbus Blue Jackets tíz győzelem után először kapott ki, hazai pályán maradtak alul a St. Louis Blues ellen. Montrealban pedig tíz gólt láthattak a Bell Centerbe kilátogató nézük, legnagyobb sajnálatukra azonban ebből hatot a vendég Washington szerzett. A svéd Nicklas Bäckström négy gólpasszt jegyzett a találkozón.

Eredmények:
San Jose Sharks-Calgary Flames 5-1
New Jersey Devils-Tampa Bay Lightning 2-1
Minnesota Wild-Nashville Predators 4-1
Columbus Blue Jackets-St. Louis Blues 1-2
Florida Panthers-Arizona Coyotes 4-2
Montreal Canadiens-Washington Capitals 4-6
New York Islanders-Chicago Blackhawks 1-3
New York Rangers-Buffalo Sabres 5-1
Ottawa Senators-Carolina Hurricanes 2-5
Toronto Maple Leafs-Detroit Red Wings 4-3
Edmonton Oilers-Los Angeles Kings 3-2
Colorado Avalanche-Vegas Golden Knights 2-1 - szétlövéssel