Mayweather nagy lépést tett McGregor és az MMA-ketrec felé

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor - News Conference Horizontal
UFC's Dana White (R) grabs Connor Mcgregor's arm as he poses with Floyd Mayweather Jr. during a media press conference August 23, 2017 at the MGM Grand in Las Vegas, Nevada. Mayweather, the 40-year-old undefeated former welterweight boxing champion, has been lured out of retirement to face McGregor, a star of mixed martial arts' Ultimate Fighting Championship. The two men meet in a 12-round contest under boxing rules on August 26th that is tipped to become the richest fight in history. / AFP PHOTO / John Gurzinski
Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather tavaly év végén még határozottan elzárkózott az UFC-től, azaz, hogy a ketrecben is megmérkőzzön Conor McGregorral, ám jelen állás szerint hamarosan mégis sor kerülhet a bokszmeccs visszavágójára. A veretlenül visszavonult amerikai profi ökölvívó ugyanis kiváltja az MMA-licencet.

A lehetséges visszavágónak voltak már előjelei, Floyd Mayweather korábban videókat posztolt egy MMA-ketrecből és üzent is mellé.

Jöhet a nagy visszavágó Forrás: AFP/John Gurzinski

Ír riválisa pedig dörzsölheti a tenyérét,

a revánsra ketrecben, a kevert harcművészetek szabályrendszere szerint kerülhet sor.

Úgy néz ki, hogy az UFC szervezetnél bajnok Conor McGregor és Floyd Mayweather nem tud ellenállni a pénznek. Mayweather 240, McGregor pedig 80 millió dollárt vehetett föl a bokszmeccsért – minden bevétellel együtt –, ne legyenek kétségeink, hogy hasonló,

ha nem nagyobb összegek fognak röpködni ezúttal is,

ha tényleg egymásnak feszül a két világsztár.

Ezúttal ketrecben csaphatnak össze a világsztárok Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

„Miért ne tettem volna meg? Azért váltottam ki a licencet,

– mondta a tőle megszokott lazasággal Money, azaz Floyd Mayweather. Mindenesetre McGregor már korábban jelezte, áll a kihívás elé.