Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Öngyilkos lett az egyetemi futballsztár

SDCCU Holiday Bowl - Michigan State v Washington State GettyImageRank2 SPORT AMERICAN FOOTBALL NCAA College Football
SAN DIEGO, CA - DECEMBER 28: Tyler Hilinski #3 of the Washington State Cougars passes the ball against the Michigan State Spartans during the first half of the SDCCU Holiday Bowl at SDCCU Stadium on December 28, 2017 in San Diego, California. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Holtan találták az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban (NCAA) szereplő Washington State irányítóját, Tyler Hilinskit. A jelentések szerint a 21 éves játékos öngyilkos lett és egy búcsúlevelet is hagyott hátra. 

Az irányítót azután találták meg, hogy nem jelent meg a délelőtti edzésen, ezért megnézték a lakásán, hogy minden rendben van-e vele. A rendőrségi jelentés szerint Hilinski fejbe lőtte magát, az okok egyelőre ismeretlenek.

- mondta Mike Leach vezetőedző.

Tyler Hilinski 21 évet élt, rengetegen gyászolják Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sean M. Haffey

Hilinski második évét fejezte be a WSU csereirányítójaként, a következő szezontól pedig övé lett volna a kezdő pozíció. Legemlékezetesebb teljesítménye a szezon második hetében történt, amikor csereként beállva

a negyedik negyedben 21 pontos hátrányból vezette 47-44-es győzelemre csapatát a Boise State ellen.

A háromszoros hosszabbításba torkolló meccsen 240 yardot passzolt és volt 3 TD-átadása is, lefújás után pedig le kellett támogatni a pályáról, annyira kimerült.

Játékostársai is gyászolják: a csapat másik irányítója, John Bledsoe így emlékezett meg róla:

"Uram, adj Tylernek nyugalmat. Kérek mindenkit, hogy imádkozzon a Hilinski-családért. A mennyország egy különleges személlyel lett ma gazdagabb."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Mindent egy helyen az Eb-ről