Rihanna volt az NBA-nagydöntő legidegesítőbb szurkolója

2017 NBA Finals - Game One GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
OAKLAND, CA - JUNE 01: Recording artist Rihanna attends Game 1 of the 2017 NBA Finals at ORACLE Arena on June 1, 2017 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Thearon W. Henderson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kevin Durant 38 ponttal, valamint 8-8 lepattanóval és assziszttal a Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers NBA-nagydöntő első mérkőzésének legjobbja lett, és ebben még Rihanna sem tudta megakadályozni. Pedig kitartóan próbálkozott.

A világhírű énekesnő először csak a Golden State szurkolóinak idegszálait ráncigálta meg, amikor a helyéről felállva, hangosan kiabálva buzdította a pálya széléről LeBron Jamest. A mögötte ülők megkérték, hogy inkább foglaljon helyet. Rhinna erre nyomot egy dab-et, majd visszaült.

Ezután Kevin Durantet nézte ki magának, a Warriors sztárját először egy büntetődobás közben próbálta megzavarni hangos bekiabálással.

Nem jött össze, Durant a sikeres dobás után ki is nézett az énekesnőre. Ugyanez a jelenet játszódott el valamivel később egy hárompontos dobás pillanatában, Durant ekkor is szúrós pillantást vetett Rihannára.

A meccs utáni sajtótájékoztatón egy újságíró megemlítette Durantnek, hogy vele és Rihannával van tele a Twitter. A kosaras értetlenül nézett Steph Curryre, annyit mondott, hogy nem is emlékszik arra, hogy Rihanna bekiabált volna a nézőtérről és reméli, mindenki jól szórakozik.

Magyar idő szerint hétfő hajnaltól talán nemcsak a Warriors és a Cavs csatája folytatódik, hanem a Durant-Rihanna párbaj is.

A szárnyaló Durant a padlóra küldte LeBront

Kevin Durant mindenkit emlékeztetett az NBA nagydöntőjének első mérkőzésén, miért is volt fontos a Golden State Warriorsnak az ő megszerzése 2016 nyarán. A Golden State hazai pályán 113-91-re legyőzte a Cleveland Cavalierst az NBA nagydöntőjének első mérkőzésén, a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.