Összeverekedtek a nézők, hogy LeBron James közelébe jussanak

2017 NBA Finals - Game Two GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
OAKLAND, CA - JUNE 04: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers reacts against the Golden State Warriors during the second half of Game 2 of the 2017 NBA Finals at ORACLE Arena on June 4, 2017 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A pályán átélt kellemetlen pillanatok után még az öltözőbe vonulva is kijutott a kínos jelenetekből LeBron Jamesnek Oaklandben.

A Cleveland Cavaliers az NBA döntőjének második mérkőzésén 132-113-ra, tulajdonképpen simán kikapott a Golden State Warriors otthonában, a kaliforniaiak pedig 2-0-ra vezetnek a négy nyert meccsig tartó párharcban. Persze, hiba lenne leírni a Cavset, ahogy tették azt sokan tavaly 1-3-nál, aztán tudjuk, mi lett a vége.

De vissza LeBron Jameshez: a liga legnagyobb sztárja nincs éppen rossz formában, most is tripla duplát jegyzett, közben viszont olyan dolgokat csináltak meg vele, hogy rossz volt nézni szegényt.

Hol Kevin Durant ugrasztotta meg, mint egy nyeretlen kétévest:

Máskor meg Stephen Curry csinált belőle bohócot, miközben a liga egyik legkeményebb védőjéről beszélünk LeBron személyében:

És ugyanez egy másik kameraállásból:

A hab a tortán pedig az a jelenet volt, aminek az öltöző felé tartva kellett, hogy szemtanúja legyen - két megveszekedett drukker kezdte el egymást csépelni a lelátón, hogy James közelébe férkőzhessenek.

Ennél már biztos, hogy csak jobb jöhet neki és a Cavaliersnek is.