Legjobbját veszítette el a Chicago Bulls

Chicago Bulls v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
NEW YORK, NY - JANUARY 12: Rajon Rondo #9 of the Chicago Bulls looks on during a time out in the fourth quarter against the New York Knicks at Madison Square Garden on January 12, 2017 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA rájátszását remekül kezdő Chicago Bulls irányítójának, Rajon Rondónak a hüvelykujja tört el. Műteni nem kell, de csak találgatják, hogy mennyi időt kell kihagynia.

A rájátszás első körének legnagyobb meglepetését szolgáltatva a Keleti konferencia nyolcadik helyén a rájátszásba jutó Chicago Bulls első két mérkőzését megnyerte a főcsoport-első Boston Celtics ellen, így 2-0-s előnnyel várhatja a párharc első hazai meccsét.

A Bulls egyik legjobbja a mindkét meccsen tripla-dupla közelébe jutó (előbb 12 pontot és 8-8 lepattanót és asszisztot, majd 11 pontot, 14 gólpasszt és 9 lepattanót hozott össze) Rajon Rondo azonban a második mérkőzésen megsérült, és egyelőre nem tudni, mennyi kihagyás vár rá.

A többieken múlik, hogy pályára lép-e még ebben a playoffban Rajon Rondo Forrás: AFP/2017 Getty Images/Elsa

Rondo az egyik hüvelykujját törte el, és műteni ugyan nem kell, de a klubtól származó információk szerint "súlyosnak tűnik" a sérülése. Várhatóan 7-10 napot kell kihagynia, de lehet, hogy addigra, miután a következő egy hétben négy mérkőzést játszik a két csapat, véget is a négy nyert meccsig tartó párharc.