Westbrook az év legnagyobb bénázásai között is helyet kapott

Oklahoma City Thunder v Phoenix Suns GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
PHOENIX, AZ - APRIL 07: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder stands up from the court during the second half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on April 7, 2017 in Phoenix, Arizona. The Suns defeated the Thunder 120-99. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A TNT amerikai tévécsatornán futó műsorban Shaquille O'Neal összeválogatta az alapszakasz legviccesebb bénázásait. Csetlő-botló sztárok plusz Russel Westbrook.

A Shaqtin a Fool című szórakoztató sportműsor házigazdája, mint az a névből könnyen kitalálható a Los Angeles Lakers (és az Orlando Magic, illetve a Phoenix Suns) legendás centere, Shaquille O'Neal. A lényeg pedig annyi, hogy Shaq hétről hétre összeválogatja a legviccesebb jeleneteket, azokat, amikor valakinek csak szimplán nem volt szerencséje egy passzal, egy dobással, vagy éppen elfelejtette, hogy milyen rendezvényen van, és ott milyen szabályok érvényesek. Mutatjuk az alapszakasz végére leszűrt top 5-ös listát, amibe még a csodálatos rekordot megdöntő, az MVP-címre is joggal pályázó Russel Westbrook is befért.

Bár mi a csapattársát, Marshall Plumlee-t lecsapó Kyle O'Quinnek is helyet szorítottunk volna:

Ahogy Josh Smith 25 lépéses tánca is:

És tiszteltetjük a Shaqnél is jobban büntetőző Britney Spearst is: