Mayweather a közösségi oldalán szólt be Conor McGregornak

Horizontal OLYMPIC GAMES BASKETBALL
Former American boxer Floyd Mayweather attends a Men's quarterfinal basketball match between USA and Argentina at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 17, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Andrej ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
Conor McGregor a New York-i UFC gála után üzent Floyd Mayweathernek, hogy megküzdene vele. A világ legjobb bokszolója először csak kinevette, most pedig még egy kőkemény trollkodást is megeresztett az ír bunyós kárára.

Miután a New York-i UFC 205 gálán a második menetben kiütötte Eddie Álvarezt, a ketrecharcos szervezet pehely- és könnyűsúlyú sztárja új célpontot talált magának – mégpedig a profi boksz veretlen bajnokát, a súlycsoportoktól függetlenül a legjobb bunyósnak tartottt, 49-0-s (ebből 26 K.O., T.K.O.) mérleggel büszkélkedő Floyd Mayweathert hívta ki.

Mayweather először csak kinevette McGregort, most azonban kezd komolyra fordulni a szóbeli (és írásbeli) üzengetés. Mayweather ugyanis az Instagram-oldalára kitett egy videót, amin McGregor látható, amint a ketrec padlóján hever megviselt ábrázattal a Nate Díaz elleni vereség (UFC 198) után.

CAPTION THIS! Best caption wins $10,000.00. The winner will be announced on Monday, Dec 19. Stay tuned ! #TMT

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által közzétett videó,

"10 000 dollárt kap, aki a legjobb képaláírást írja ide. A győztest december 19-én hétfőn hirdetjük ki" – írta mellé. Ismerve McGregort, hamarosan érkezik a válasz.

A küzdősportos karrierjét bokszolóként kezdő McGregor ringben, ökölvívó szabályok szerint bánna el a nagy pehelysúlytól nagyváltósúlyig öt súlycsoportban világbajnoki övet szerző Money-val.

"Ha egy időre félreteszem a jiu-jitsut és a kickboxot, és csak a bokszra koncentrálok, illetve, ha a tőlem megszokott munkamorállal dolgozok, akkor megjósolhatatlan, hogy mire vagyok képes" – áradozott magáról McGregor.

Lesz itt bunyó Forrás: AGIF/793/Fernando Soutello

Mayweather ugyan 2015 szeptemberében az Andre Berto elleni győzelem után másodszor is bejelentette visszavonulását, azonban a promóciós cége idén tavasszal a TMT 50 és TBE 50 neveket is levédette az amerikai szabadalmi hivatallal – azaz nagyon úgy tűnik, hogy küszöbön van Mayweather visszatérése, a jubileumi meccset igazán pikánssá tenné, ha McGregorral csapna össze.