Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő parádét ígér az NBA All-Star-hétvégéjének Shooting Stars elnevezésű viadala, amelyben háromfős csapatok mérik össze erejüket. A triókat egy jelenlegi és egy egykori NBA-klasszis mellett egy WNBA-játékos egészíti ki.

Los Angelesben például Kobe Bryant partnere a világ valaha élt egyik legjobb kosarasa, Magic Johnson, illetve a Los Angeles Sparks centere, a WNBA történetének legeredményesebb játékosa, Lisa Leslie lesz.

Houston színeiben Tracy McGrady, Clyde Drexler és a kétszeres MVP, az év legjobb védekezőjátékosa, Sheryl Swoopes próbál szerencsét. A Phoenixben Shawn Marion, Dan Majerle és a Mercury védője, Kelly Miller, míg a San Antonio-i trióban Tony Parker, Steve Kerr, illetve a Silver Stars erőcsatára, Kendra Wecker kapott helyet.

Ami az NBA vasárnapi fordulóját illeti, a tíz összecsapásból mindössze három vendégsiker született: a Denver Nuggets Seattle-ben nyert (112-120), a Chicago Bulls a Los Angeles Clipperst lepte meg (91-97), míg az Indiana Pacers otthon bukott a San Antonio Spurs ellenében (88-92).

A legnagyobb bravúrt a Miami Heat játékosa, Dwyane Wade érte el, aki csapata utolsó 17 pontját és győztes találatát szerezve vezette diadalra csapatát a ligaelső Detroit ellen.

eredmények
Indiana Pacers - San Antonio Spurs 88-92
Washington Wizards - Philadelphia 76ers 107-97
Miami Heat - Detroit Pistons 100-98
Boston Celtics - Orlando Magic 102-94
New Jersey Nets - Milwaukee Bucks 94-79
Toronto Raptors - Portland TrailBlazers 114-81
Houston Rockets - New York Knicks 90-83
Sacramento Kings - Atlanta Hawks 109-84
Seattle SuperSonics - Denver Nuggets 112-120
Los Angeles Clippers - Chicago Bulls 91-97.