Vágólapra másolva!
Kábítószert találtak Barret Robbins volt profi amerikaifutballista kocsijában, miközben gyilkossági kísérlet miatt is eljárás folyik ellene.

Az Oakland Raidersnél tavaly nyáron szabadlistára tett játékos igazoltatása során bűzlött a marihuanától, később az autójában meglelték a kábítószerszíváshoz használt pipát is, így aztán letartóztatták.

Robbinsnak meglehetősen sok minden van a rovásán. Alkoholfogyasztás és szteroidhasználat miatt kirakták csapatából, majd rövid időt azért töltött rács mögött, mert bántalmazott egy biztonsági őrt.

A legsúlyosabb bűncselekményt januárban követte el. Miamiban betöréshez riasztott rendőrök őt találták meg egy lakásban elbújva, majd három egyenruhást falhoz vágott, illetve padlóra terített, végül úgy fékezték meg, hogy kétszer mellkason lőtték. Áprilisban 51 ezer dollár óvadék fejében került szabadlábra.

Mindeközben letartóztatták a Kansas City Chiefs két amerikaifutballistáját, akik egy minneapolisi szálloda halljában ittasan nézeteltérésbe keveredtek egy rendőrrel. A 152 kg-os, előző idényben még újonc Junior Siaviit gázsprayjel fújták le és tették ártalmatlanná, a 93 kg-os Greg Wesley inkább megadta magát. Ügyüket gyorsított eljárásban tárgyalják, súlyos pénzbüntetés és közmunka vár rájuk.