Vágólapra másolva!
Azok után, hogy kedden Bill Guerin mesterhármasával a Dallas Stars jégkorongcsapata 4-3-ra verte a Calgaryt, vasárnap a Nashville Predators kapujába is triplát helyett el a góllövőlista második helyére felkúszó csatár. Ötödik sikerét aratta a Toronto Maple Leafs és a Chicago Blackhawks, a Colorado Avalanche idegenben, hosszabbításban verte a New York Rangerst.

Utolsó három mérkőzésén két mesterhármast ért el Bill Guerin, a Dallas Stars jékorongozója, a csatár az NHL vasárnapi játéknapján a Nashville Predatorst szórta meg, ezzel segítve csapatát 7-3-as sikerhez. Guerin legutóbb kedden, a Calgary Flames elleni 4-3-as diadalból vette ki három találattal a részét, a bajnoki góllövőlistán tíznél jár már, csupán a 11 gólos Ilja Kovalcsuk (Atlanta Thrashers előzi meg.

Ötödik győzelmét aratta a Toronto Maple Leafs együttese, amely 2-1-re verte a Carolina Hurricanes. Az idegenbeli siker főleg az első öt perc offenzív és eredményes játékának köszönhető, az ominózus időszak alatt ugyanis Mats Sundin és Ken Klee is eredményes volt, míg a hazaiak egyetlen találatát Ron Francis a harmadik harmad közepén tudta csak begyömöszölni a kiválóan védő újonc kapus, Mikael Tellqvist hálójába.

Szintén ötödször nyert a Chicago Blackhawks, amely Steve Sullivan, Kyle Calder és Scott Nichol találataival 3-1-re páholta el az idén nagyon harmatos Anaheim Mighty Ducksot. A hazaiak kapusa, Michael Leighton is villogott, 29 lövést védett. Ami rosszhír a Sólymoknál: kedden csuklóműtéten esik át védőjük, Jason Strudwick, aki előreláthatólag három hónapos kihagyásra kényszerül.

Eredmények:
New York Rangers - Colorado Avalanche 2-3 - hosszabbítás után
Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs 1-2
Atlanta Thrashers - San Jose Sharks 2-2
Chicago Blackhawks - Anaheim Mighty Ducks 3-1
Dallas Stars - Nashville Predators 7-3.