Vágólapra másolva!

"Minden leletem negatív, továbbra sem jelentkeznek az AIDS jelei rajtam. Nagyszerűen érzem magam, és mindennap erősítek, hogy jó formában maradjak" - mondta a Los Angeles Lakers 12-szeres All Star-válogatott bedobója.

Az ötszörös bajnok, s háromszor (1987, 1989, 1990) az idény legjobbjának választott kosaras mellett Larry Brown és posztumusz elismerésként Drazen Petrovic is tagja lesz a Hall of Fame-nek.

A Philadelphia 76erst edző Brown több mint 1000 győzelmet ért már meg a kispadon, és pályafutása során hat különböző csapatot vezetett a rájátszásba, ami NBA-rekord.

New NBA fan fórumhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=29977magicjohnson.orghttp://www.magicjohnson.org/

A legendás Petrovic a BEK-győztes Cibona Zagrebet, majd a Real Madridot, a Portland TrailBlazerst és a New Jersey Netset erősítette, mielőtt 1993-ban, 28 évesen életét vesztette egy németországi autóbalesetben. A jugoszláv válogatottal az 1988-as, a horváttal pedig az 1992-es olimpián nyert ezüstérmet.

Érdekes, hogy a vándorcirkuszként a világot járó Harlem Globetrotterst is beválasztották a hírességek közé. A labdazsonglőrök 1959 óta több mint 100 országban, 20 ezer mérkőzésen kápráztatták el a közönséget.