Vágólapra másolva!
November 9. és 12. között két kiállítás is várja a Hungexpo látogatóit: a Hó-Show a téli sportok szerelmeseinek, míg a Spa és Wellness kiállítás mindazoknak szól, akik szeretnének egészségesen élni és pihenni - hangzott el a két vásár keddi sajtótájékoztatóján.

Mint Holle Anyó a párnáját, úgy felrázunk - ez a jelszava az idei Hó-Shownak, amelynek keretében síparadicsommá alakul át az A-pavilon. Itt műanyag sípályát építenek fel, és megtekinthetők Richard Schabli háromszoros világbajnok síakrobata mutatványai is.

Lehet korcsolyázni, divatbemutatót nézni, téli sporteszközöket vásárolni, kiválasztani az úti célt és a programot is hozzá.

A Hó-Show-kiállítások történetében először olimpiai bajnokot is köszöntenek, Stephan Eberharter személyében, aki az egyik nagy biztosítótársaság vendégeként érkezik Magyarországra.

Az idei díszvendég Lengyelország Alsó-Szilézia tartománya, amelynek Budapestre érkező képviselői a változatos síterepek mellett a régió különleges adottságait, a Szudéták vadregényes hegyláncait, nemzeti parkjait és több százéves műemlékeit mutatják be.

Európa síbirodalmaiból 30 százalékkal több külföldi résztvevő érkezik mint tavaly. A legnagyobb utazási irodák mindegyike jelen van a Hó-Show-n. A Síbörzén több mint 30 cég árucikkeiből válogathatnak az érdeklődők.

Az V. Egészségturisztikai kiállítást és vásárt, a Spa és Wellness-t ugyancsak ebben az időpontban rendezik. Út az egészséghez, ez az idei kiállítás szlogenje, utalva az utazás és az egészségmegőrzés összhangjára.

Wellness és fitnesz központok, gyógyfürdők, termálszállók, wellnessgépek, felszerelések, hidromasszázs kádparádé, bio-termékek, kozmetikumok és sok-sok szórakoztató program várja a látogatókat.

A kicsiknek külön játszóházat alakítottak ki, a nagyobbak mászófalon próbálhatják ki, mennyire ügyesek.

Az idén először jelentős méretű standdal jönnek kiállítók Szlovákiából, Ausztriából, Romániából és Szlovéniából.

A Volánbusz Zrt. magyarországi járatain 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a vidékről érkezők.