Vágólapra másolva!
Az Oklahoma állambeli Coffeville-ben rendre nagy hűhót csapnak Halloween megünneplése körül, ez alkalommal azonban egy rendhagyó ötletnek halál lett a vége.

A Trail of Spooks - azaz a Kísértetek Ösvénye - nevezetű coffeville-i körmenet régi hagyományokra visszatekintő jótékonysági rendezvény, amely a bevétellel évtizedek óta a városi tűzoltóságot támogatja. Az ötvenhat éves Frank Pfister azon száz önkéntes közé tartozott, akik az ünnepségen dolgoztak. A férfi a Halloween körmenetet volt hivatott megijeszteni meglepetésszerű bungee-jumping attrakciójával, azonban az ünnepség több száz részvevőjének szeme láttára belecsapódott egy kamionba, és a helyszínen meghalt.

Amikor a kábel elszakadt, a szemtanúk - elmondásuk szerint - azt hitték, hogy a férfi csak egy fa tetejéről ugrott le, így nem eshet komoly baja, és talán ez is a műsor része. Azonban amikor nagy robaj kíséretében a kamionra zuhant, onnan pedig a földre, egyenesen egy körmenetező lába elé, mindenki sikoltozni kezdett. Frank Pfister azonnal meghalt.

Az oklahomai rendőrség szerint baleset történt, de nyomozást indítanak az eset körülményeinek kivizsgálására.