Vágólapra másolva!

Kerékvár-Békás hegyi időfutam

2006. szeptember 3-án 144 fő részvételével megtartottuk a Kerékvár-Békás hegyi időfutamot. Az időjárásunk nem volt a legjobb, mert míg a rajtnál sütött a nap, a pálya második felétől kezdve volt olyan időszak, hogy enyhén szemerkélt az eső.

A rajt Pomáztól nem messze, a Dobogókői úton, a Kiskovácsi buszmegállónál volt. A 38 előnevező és a 106 helyszíni nevezőből 2 fő nem állt rajthoz, a többiek sikeresen befejezték a versenyt. A 127 férfi indulóból a leggyorsabb Horvath Peter (Slavia N.Z) szlovák versenyző volt 27 perc 22 másodperces idővel, ami a 14 kilométeres távot nézve 30 kilométeres átlagsebességnek felel meg.

A legeredményesebb hazai versenyző Hubert Ferenc volt, aki 1 perc 43 másodperccel lemaradva végzett a második helyen. A legsikeresebb a Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub versenyzője, Németh Viktor volt. 25 kilométeres átlagsebessége az abszolút 26. és a korcsoportja 13. helyezésére volt elegendő. A női mezőnyben Benkó Barbara 35 perc 47 másodperccel végzett a 15 fős női mezőny élén.