Vágólapra másolva!
A Magyar Shidokan Karate és Thai-Box Szövetség, valamint az ABKA Sportegyesület szervezésében, idén áprilisban is megrendezik a shidokán Balaton-váltót.

A rendezvény résztvevői, a Balatont körülvevő bicikli úton folyamatosan futják körbe a tavat. A csoportok egymást váltva, összesen négy szakaszt futnak. A közbülső időkben alkalmuk nyílik az újabb táv lefutásához szükséges pihenésre és felkészülésre, de a majd 24 órán át tartó esemény, még így is komoly megmérettetést jelent.

A Magyar Shidokan Karate és Thai-box Szövetség honlapjahttp://www.shidokan.hu/

A két budapesti illetőségű egyesület ezzel az akcióval kívánja felhívni a főváros és a többi település fiataljainak figyelmét arra, hogy hasznosan és egészségesen, gyönyörű tájakat bejárva, illetve befutva, is el lehet tölteni a szabadidőt.

A tervek szerint a versenyzők Balatonaliga vasútállomásról indulnak április 28-án éjfélkor és körülbelül 21 óra múlva ugyanoda térnek vissza. Az utolsó szakaszt a sportolók együtt fogják megtenni, így közösen érkeznek a célba.

A szövetség tagjain kívül, minden olyan érdeklődőt szeretettel várnak, aki szívesen mérné fel erejét, kitartását Magyarország egyik legszebb tavának közelségében.