Vágólapra másolva!
A 2RadChaoten Klub tagjai idén 4. alkalommal rendezik meg Bécsben a hirschstetteni tó mellett a szezon első remek crosscountry-versenyét, mely ebben az évben a "Ladie's choice" fedőnéven lesz fellelhető a versenynaptárban.

A verseny március 26-án, vasárnap kerül megrendezésre, s így a szezon elején remek lehetőséget kínál a hazai versenyzők számára annak felmérésre, hogyan is sikerült az addigi felkészülés. Összemérhetik magukat az ausztriai mezőnnyel is, hiszen sok neves osztrák versenyző is részt szokott venni ezen a rendezvényen.

A pálya 3,3 km hosszú, szintemelkedés körönként csak 35 méter, de a folyamatos száguldás, a számtalan kanyar, a sok rövid, de meredek emelkedő és a sok váltás nehézzé teszi a versenyzést. Tavaly Buruczki Szilárd, a hazai crosscountry-mezőny oszlopos tagja 4. lett ezen a viadalon. Szilárd a Pilisi Cross Country Club versenyzőjeként mérette meg magát.

A versenyre 150 nevezést fogadnak el! A nevezési díj 9 euró, ezt a helyszínen kell fizetni, de ha valaki március 16-ig előre jelzi a részvételi szándékot, akkor csak 6 eurót kell letenni.

Bővebb információ:
http://nyx.at/2radchaoten/show_page.php?pid=247