Vágólapra másolva!
A Baraka ebben az évben is szervez egynapos belföldi túrákat. Az elsőt rögtön február 11-én, szombaton rendezik, melynek során a résztvevők kétszer is átszelik a Gerecsét.

Találkozó: 2006. február 11. délelőtt 09.30 órakor a Tata-Tóvároskert vasúti megálló parkolójában.

Megközelítés vonattal: a Budapest Déli pályaudvarról reggel 07.35-kor induló személyvonattal. Figyelem: a vonat csak Tatabányáig közlekedik, itt át kell szállni a 09.05-kor Tata felé induló vonatra, amely 09.13 órára érkezik a Tóvároskert megállóba.

Megközelítés autóval: Budapestről az M1 vagy a régi 1-es úton Tata, majd Baj falu irányában találjátok meg a megállót. Amint eléritek a vasúti átjárót, még előtte közvetlenül jobb oldalon találtok parkolóhelyet a "Kis füttyös" kocsmánál.

Útvonal: Tóvároskert -- Baj-baji sziklák -- Lábas-hegy -- Baji vadászház -- Kereszt-hát - Gyenyiszka -- Vég-kő -- Bucsina-völgy -- Malom-völgy (Horgász-tó) - Tardos - Gorba -- Hideg-kút -- Málhás-árok - Baj -- Tóvároskert vasútállomás.

Táv: 22 km, szint: fel 350 m, le 350 m.

Hazautazás vonattal: Tata-Tóvároskert megállóból 15.52-kor és 17.53-kor indulhattok vissza Budapestre.

Túravezető: Róth Norbert, telefonszáma: 20/4800-645

Részvételi díj nincs, de a szervezők kérnek mindenkit a pontos érkezésre. Várni sajnos senkire sem tudnak. Jó készülődést!