Vágólapra másolva!
Minden idők legnagyobb magyarországi küzdősportgálájaként hirdetik a szervezők azt a tizenkét, egyenként háromszor háromperces hivatalos mérkőzés alkotta programot, amelyet szombat este rendeznek meg a Körcsarnokban.

A thai- és kickbox Super League néven futó - Budapesten először látható - eseményt komoly nemzetközi érdeklődés övezi: csaknem 70 országban tekinthetik majd meg az érdeklődők a külföldi harcművészek mellett négy magyar versenyzőt is felvonultató műsort, miután azt - amint az a pénteki sajtótájékoztatón elhangzott: - televíziós társaságok világszerte, részben élőben, közvetítik Amerikától kezdve Spanyolországon és Románián át egészen Dél-Koreáig.

Az ütések-rúgások technikájában csúcsszintű jártasságra szert tett külföldi résztvevők között ott lesz például a szír Fadi Merza, a brazil Baptista de Sousa és a brit Peter Crooke, s négy magyar is helyet kapott a fellépők sorában: Éliás Dániel, Kiss Dénes, Tóth István és - a korábbi sokszoros thaibox-bajnok klasszis, Rehák György egyik legtehetségesebb tanítványa - Vörös Roland, aki a 67 kg-ban lép szorítóba, s az est főmérkőzését vívja egy spanyol riválissal szemben. Éliásra (70 kg) és Kissre (90 kg) egyformán osztrák, Tóthra (70 kg) holland ellenfél vár.

A 18 órakor kezdődő, s féltucat, úgynevezett felhozó mérkőzés után este 8-tól következnek, már a szupergála részeként, a valódi szuperküzdelmek: tizenkét profi összecsapás, benne egy cirkálósúlyú bokszmérkőzés is.

A Körcsarnok nézőterére 4500 forintos jeggyel lehet bejutni, a mobil lelátóra érvényes belépő 6 ezret kóstál, a küzdőtéré 7 ezret, egy nyolcfős VIP-asztalért pedig 1200 eurót kell fizetni.