Vágólapra másolva!
Szellemek zavarták meg a világbajnok ausztrál krikett-válogatott tagjainak álmát egy ódon angliai hotelben, ahol a legenda szerint több olyan vendég is "lakik", aki 700 éves.

A Lumley kastélyban berendezett szálló többek között arról híres, hogy egy XIV. században meggyilkolt arisztokrata riogatja a lakókat, s erről a csapat több tagja is megbizonyosodhatott. Néhányan azt állították, hogy furcsa dolgokat láttak és hallottak az éjszaka folyamán.

"Több játékos is kényelmetlenül érezte magát, bár reggel mindenki azt állította, hogy jól aludt... Szerintem azonban csak bátornak akartak látszani" - mondta Belinda Denenett, az ausztrál együttes sajtófőnöke, aki maga is "találkozott" a szellemmel.

"Esküszöm, hogy én is láttam. Este, mielőtt lefeküdtem, becsuktam a sötétítőt, de reggel, ébredéskor már ismét nyitva volt. Kinéztem az ablakon, s fehér ruhába öltözött embereket láttam elsétálni. Nagyon ijesztő volt" - tette hozzá jelentőségteljesen.

A hotel egyébként - az élményt fokozandó - tele van sötét folyosókkal, és a személyzet korabeli ruhákba öltözve végzi tennivalóit.