Vágólapra másolva!
Már senki sem tartja meglepetésnek, hogy remek, szoros küzdelmet hozott a magyar csapatbajnokság a kendósoknál. Nézzük, mi is történt a hétvégén!
A Magyar Kendo Szövetség honlapjahttp://www.kendo.hu/2003/A kendoról a Linktárbanhttp://www.vizsla24.hu/linktar/szorakozas,_pihenes,_sport/sport/kuzdosportok/harcmuveszet/kendo/index.html

December 3-án, szombaton került megrendezésre a XVIII. magyar kendo-csapatbajnokság Budapesten, a Kodály Zoltán Gimnázium tornatermében. A versenyen hét magyar kendoklub vívói mérték össze tudásukat, ahol egy klubot akár öt fő is képviselhetett. A nap során - ahogy az várható is volt izgalmas - kemény, harcos küzdelmeket láthattak a nézők.

A Szigetközi Junior Kendo Klub (Győrzámoly) versenyzői (Babos Gábor, Dubi Attila, Dubi Sándor, Király Barbara, Király Norbert) meggyőző magabiztossággal vívtak a csoportmérkőzéseken, illetve az egyenes kiesés küzdelmek során.

A döntőben a győrzámolyi csapat és a Főnix Kendo Klub A csapata került össze. A magas színvonalú, kiegyensúlyozott, fej fej melletti csatát egyetlen ippon döntötte el a szigetközi Junior Kendo Klub javára.

Ezzel a sikerrel hatodszor került a magyar kendo-csapatbajnokság trófeája Győrzámolyba.

XVIII. magyar kendo-csapatbajnokság végeredménye:
I. hely: Szigetközi Junior Kendo Klub
II. hely: Budapest Főnix Kendo és Iaido Klub A csapat
III. hely: Szeged Kendo Klub A csapat
IV. hely: Magyar Japán Kendo Klub A csapat