Vágólapra másolva!
Idén ünnepli 15. születésnapját a Hó-show. A téli szezont megnyitó szakkiállítás a jeles alkalomból még több, vonzóbb és színesebb programot kínál november 10-13 között, négy teljes napon át.

A 15. Hó-show az eddigi legnagyobb területen, összesen bruttó 20.000 m2-en, sztárvendégekkel, komoly felszerelés- és utazási kínálattal várja november 10. és 13. között a téli sportok szerelmeseit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában. Aki téli sportolásra, egzotikus helyszínekre, kápráztató show műsorra vágyik, a Hó-show-n a helye, mert idén 11 országból 161 kiállító, köztük 41 külföldi mutatja be újdonságait.

Újdonságok a kiállításon

A kiállítás kétharmadát a sportfelszerelés, -ruházat teszi ki. Újdonságnak számít a magyar piacon egy svájci cégtől a hóbicikli, a snowbike, itt lesz a Németországban tavaly fejlesztett Casco sí bukósisak, a Jet síruházat, amely speciális többrétegű elasztikus anyagból készül, egy japán termék: az egyszer használatos szénalapú testmelegítő párna, barlangász fejlámpák, valamint egy amerikai kiállítótól az extra könnyű acélbowden hólánc. A divatbemutatón "feszít" a legújabb ruha, az autó kerekein pedig a biztonságos hólánc! Minden megtalálható a hórafting, a snow-kite extrém sportokról. Ismét lesz síbörze használt cikkekkel. Fontos tudni, hogy a vásárláskor felhasználható az engedményt ajánló kuponfüzet, amit a látogatók a belépő mellé kapnak!

Hova utazzunk?

Az úti célok kiválasztásában segítenek a kiállítók: a magyar síterületek, wellness hotelek Lipóton, Alsópáhokon, újdonságként cseh fürdővárosok, mexikói egzotikus helyszínek. Nagyszabású bemutatóval érkezik Csehország mellett Ausztria, Franciaország, Lengyelország és Szlovákia. A turisztikai kínálatban először szerepelnek német és román cégek. Az olasz tartományok között Lombardia új, Dolomiti és Friuli Venezia Giulia visszatérő kiállító a Hó-show-n.

A 2005-ös díszvendég, az ausztriai Sölden valósággal "behavazza" a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontot: az osztrák gleccserekről igazi friss hó érkezik!

Síakrobata bemutatók

Forrás: MTI


Idén először lesz mozi és fotókiállítás: a kivetítőn futó fantasztikus képek mellett akció, lifestyle, tájkép fotókiállítást nézhet meg a közönség. A fotópályázatra október közepéig 40 pályázat érkezett.

Kedvezmények, nyeremények

November 10-13-ig a Hó-show-ra a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba vidékről érkezők 50%-os utazási kedvezményt vehetnek igénybe a Volánbusz Rt. magyarországi járatain. Idén először elővételben is megvásárolható a belépőjegy a Szerencsejáték Rt. 3700 fogadóirodájában. Minden belépőjegy egyben tombolajegy, amellyel osztrák síutat, síruházatot, sífelszerelést lehet nyerni a szponzorok jóvoltából.