Vágólapra másolva!
Krajcsák Márk a kilencedik helyen végzett a duisburgi Világjátékokon. A magyar fallabdázó az alsóági döntőben fordulatos mérkőzésen 3-2-re nyert az esélyesebb mexikói Eric Galvez ellen.

"77 percet játszottunk, ez egy négy és fél órás teniszmeccsnek felel meg. El is fáradtam rendesen, mert hosszú szezon után, pályafutásom legfontosabb versenyén mindent kihoztam magamból" - nyilatkozta a Duisburgban négyből három meccsét megnyerő magyar klasszis.

Befejezték szereplésüket sárkányhajósaink. A magyar egység az 500 méteres futamban megnyerte a B döntőt, ezzel a pontszerző ötödik helyen végzett a számban. Az 1000 méteres versenyben egységünk a hetedik legjobb időt elérve végzett a középmezőnyben.

"Nagyon jól összekovácsolódott a csapatunk, néhány hónapja állt össze az egység, ehhez képest nem szerepeltünk rosszul a profik ellen" - nyilatkozta a verseny végeztével Bauer Márton. "Pályafutásom során többnyire egyesben és párosban értem el sikereket, így számomra külön élmény volt egy ilyen népes gárda tagjaként ünnepelni egy-egy jó eredményt" - tette hozzá a világbajnok kajakos.

A wakeboardosok előselejtezőjében mindhárom magyar a vigaszágra kényszerült, ahonnan Horváth Kinga és Szűcs József továbbjutott, Kaposi Dóra viszont búcsúzott a további küzdelmektől. A szám középdöntőit és a finálét kedden bonyolítják a nem olimpiai sportágak olimpiáján.

Nemzeti Sportszövetség