Vágólapra másolva!

Búvárok Krisna elsüllyedt városában

Egy vállalkozás közzétette, hogy hamarosan új búvárközpontot nyitnak az indiai Dwarka város közelében lévő Ajod szigeten. Ez azért lényeges bejelentés, mert a búvároknak lehetőségük lesz egy elsüllyedt ókori városban is merülni. Márpedig ez egy rendkívül vonzó kaland.

Az Adventure Sports hamarosan megköti a megállapodást a kormányzattal. A nagy értékű projektek mellett a cég búvárkodási lehetőséget szeretne kínálni az indiai Jamnagar közelében levő tengeri nemzeti parkban is, és ennek érdekében már egy megvalósíthatósági tanulmányt is készíttetett.

Krisna városáról azt gondolták, hogy pusztán csak a mitológiában létezik, egészen addig, amíg az indiai régészeti központ közzé nem tette felfedezését a víz alatti városról.

Az Adventure Sports terveiben felszerelések és búvárképzés is szerepel a szolgáltatások közt. A búvárközpont a parttól 13 kilométerre levő Ajod szigeten lesz majd, ahol szálláslehetőséget is kínálnak. A kormányzattal kötött megállapodás értelmében a vállalkozás alkalmazottai lesznek majd a felelősek a környezet és műemlékek védelméért is. Ha minden a terv szerint halad, akkor ez a vállalkozás garantált siker lesz, hiszen hamarosan tömegével jelennek majd meg a kalandéhes és kíváncsi búvárok. Reméljük tényleg fenn tartható lesz a rend.