Vágólapra másolva!
Bódi Sylvivel, a 2002-es év Playmate-jével a sportról beszélgettünk. Elmondta, hogy miért is kötődik oly nagyon a technikai sportokhoz, de kitér arra is, milyen fociélményei voltak eddig. Szó esett az extrém sportokról és arról, hogy vajon mi az, ami még a levegőben is erotikusan hat a gyönyörű modellre.

- Milyen sportok állnak közel hozzád?
- Alapban hiperaktív vagyok, így aztán mindenem a mozgás. Otthon személyi edző sanyargat, de a kedvencem a tae-bo, ami nagyon jó állóképesség-fejlesztő és jó feszültség levezető. Kocogni nem igazán szeretek, mert nem szeretik a melleim. Úszni jó, de csak ha tó- vagy tengerparton vagyok. Uszodába nem szívesen járok, mert az nem elégíti ki az igényeimet.

- Milyen sportokat szeretsz nézni?
- Egy csomó sportot szeretek nézni. Például a focit, főleg amikor Beckham a képernyőre kerül. Nem beszélve a debreceni csapatról. Többször végeztem el kezdőrúgást a meccseik előtt, de voltam a Matthäus búcsúmeccsén is Stuttgartban. Hatvanezer ember tombolt, és nagyon megfogott a nézők kulturáltsága. Amúgy volt egy svájci válogatott focista barátom, aki legutóbb játszott az Eb-n is... Szeretem a kosárlabdát is, és nagyon elmennék egy NBA-meccsre, mondjuk, Philadelphiába, ahol Iverson is játszik. Ő nagyon nagy király!

- Nézted az olimpiát?
- Sok volt a munkám, így nem tudtam követni az eseményeket, de a magyarok eredményeiről tudok, és nagyon büszke voltam én is az összesre, de igazán a Pásztory Dóri eredménye fogott meg, aki aranyat nyert a paralimpián. Ezúton is gratulálok, és sok sikert kívánok neki.

- Van sportoló a baráti körödben?
- Hát van néhány. A Noszály Sanyival jóban vagyunk, de említhetném a Kammerert vagy az öttusás Balogh Gabikát. Janics Natasát is nagyon szeretem, de a Növényivel is jókat hülyülünk. De ami spéci, hogy most felmerült egy közös fotózás lehetősége Alberto Tombával.

bodisylvi.hu
- Milyen a viszonyod az extrém sportokkal?


- Hova jársz síelni és melyik a kedvenc pályád?
- Olaszországba és Ausztriába. A kedvencem Madonna di Campiglio. Csodálatos síparadicsom, minden síelőnek nagyon ajánlom. Imádok szánkózni és nejlonzacsin csúszni, csak aztán napokig nem tudok leülni. Imádom a motoros szánt is, jó hatalmasakat ugratni és száguldozni vele.

bodisylvi.hu

Sylvi a jet-ski mezőny élén

- Vannak még extrém sportos élményed?


- Van-e olyan extrém sport, amit még szívesen kipróbálnál?
- Raftingolnék, ejtőernyőznék és jövő nyáron wakeboardozni is szeretnék.