Vágólapra másolva!

Rodeóbika és sörolimpia a TF-en

Szombatig tart a hagyományos TF-napok rendezvény a Testnevelési Egyetem területén (Alkotás u.). A rendezvény délelőttjein az egyetem diákjainak évfolyambajnokságai zajlanak, délután és este pedig bárki találhat magának megfelelő elfoglaltságot. Az érdeklődőket több tucat sportprogram várja.

Ebben az évben először egy szupervetélkedő keretében mérik össze elméleti és gyakorlati tudásukat a négy évfolyam hallgatói és az egyetem tanszékeinek tanárai.

A szervezők sejtései szerint a legnagyobb tömeget az extrém viadalok vonzzák majd. Lesz "ki bírja tovább megülni a bikát" (rodeóbika) verseny, de hasonló sikerre ítéltetett a sörolimpia is, melynek lényege: nem elég minden egyes kérdésre jól válaszolni, utána egy korsó sört is le kell tudni gurítani. Az győz, aki több helyes választ (és korsó sört) tud produkálni. Az eseményeken bárki részt vehet, nevezési díj nincs, díjazás van!

A sportnapokat este fellépők színesítik.

Bővebb információ, illetve részletes program a www.mozduljvelunk.hu oldalon található vagy ifj. Révész László főszervezőtől kérhető a (06-30) 320-1319-es telefonszámon.