Vágólapra másolva!

Szombaton már a második Matáv-Vivicittá városvédő futást rendezik Szegeden, ám idén Veszprém sportos polgárai is aktívan védhetik városukat. .

Várhatóan idén is sokan indulnak a vidéki Matáv-Vivicittá városvédő futóversenyeken, hiszen a 3,6 és a 3 kilométeres távokat minden egészséges felnőtt és gyermek teljesíteni tudja, sőt a táv közbeni gyaloglás sem szégyen.

Április 28-án első alkalommal Veszprémben is megrendezik a városvédó futást. A résztvevők vasárnap

Mindkét versenyen a részvételi díj 200 forint, melyért minden nevező az esemény emblémázott pólóját kapja ajándékba. Emellett minden induló részt vesz egy sorsoláson, melyen a Matáv és a Vitalade ajándékait sorsolják ki. Az iskoláknak külön létszámversenyt is rendeznek, ahol a legtöbb tanulót benevező iskolák sportfelszerelésre jogosító pénzutalványokat kapnak.

Az esemény keretében a Matáv 1 millió forintot adományoz a Szeged Régióért Közalapítványnak, illetve szintén 1 millió forintot adományoz a Veszprém Város Környezet- és Természetvédelméért Közalapítványnak.

A szegedi versenyről bővebb információ a Városi Sportigazgatóság (06-62) 436-386-os telefonszámán kapható, a veszprémi versenyről pedig a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (06-88) 422-868-as telefonszámán lehet többet megtudni. De a Budapest Sportiroda (06-1) 279-0939-es telefonszámán is lehet érdeklődni.

Korábban:

Új időpontban a Vivicittá