Vágólapra másolva!

Az eddigi évektől eltérően, a választások miatt azonban idén nem vasárnap délelőtt, hanem szombat délután várják a futókat a Margitszigeten. A rövid táv rajtja 13 órakor, a 12 kilométer rajtja pedig 14 órakor lesz a Margitsziget központi útján. Mindkét táv célja a Atlétikai Centrumban lesz.

A hosszabb távon indulóknak a lábuk mellett a fejüket is használniuk kell: az út folyamán ugyanis a fontosabb műemlékeknél táblákat helyeznek el a rendezők, melyeken - Ráday Mihály javaslatára - felhívják a figyelmet az adott pont különlegességeire. A verseny után a részvevők, ha jól emlékeznek az elolvasott információkra, és kitöltik a Budapest Totót, ajándékokat nyerhetnek.

A nevezési díj április 5-ig, péntekig 1000, illetve 1400 forint, szombaton a helyszínen viszont már 1300, illetve 1700 forintot kell fizetni a rajtszámért. Az iskoláknak ezúttal is kedvezményt nyújt a Budapest Sportiroda. Kollektív (min. 10 fő) nevezés esetén a nevezési díj április 5-ig a Minicittára 600, a Vivicittára 800 forint.

Bővebb információ a (06-1) 273-0939-es telefonszámon vagy a www.bpsportiroda.hu címen kérhető.

Ajánlat:

Vivicittá a neten