Vágólapra másolva!

Kinőtt sífelszerelést használhatóra

December 16-án, vasárnap ismét síbörzét szerveznek a Petőfi Csarnokban. A Pecsa-síbörze nem kis hagyománnyal rendelkezik: a városligeti az egyik legrégebbi; már 16 éve működik. Egy-egy alkalommal hatvan-hetven árussal találkozhatnak a látogatók az 1500 négyzetméteres területen - tudtuk meg Nádor Katalintól, a Petőfi Csarnok közművelődési osztályvezetőjétől. A legnagyobb választék a sícipőkből és a sílécekből van, de emellett a szemüvegtől a sapkáig minden megtalálható, ami a sportággal kapcsolatos. A ruhák között is lehet válogatni: mintegy 100 négyzetméteren kilós ruha-központot üzemeltetnek majd a szervezők.

Vasárnap 10 órától délután 16 óráig látogatható a börze, de érdemes délelőtt menni, akkor még bővebb a választék. Nádor Katalin hangsúlyozta: iszonyatosan nagy a választék, kevés olyan ember van, aki úgy megy ki, hogy nem talált semmit. Itt egyébként az jár jól, aki a kinőtt felszerelést elhozza és becseréli. Kis ráfizetéssel így az idei szezon is hasznossá tehető.

A belépő 200 forint (6 év alatt ingyenes), mely magában foglalja a cserére szánt családi felszerelés bevitelét, illetve árusítását is. Aki kereskedelmi mennyiséggel szeretne bejutni, annak a kereskedésért asztalt kell bérelnie, melynek négyzetmétere 2800 forintba kerül.

Korábban:

Ajánlat: