Vágólapra másolva!

Még két alkalommal lehet jelentkezni a tavasszal indított mtb-tehetségkutató versenyre. A legközelebbi versenynap most vasárnap, október 7-én lesz. A szabályok a régiek: mindenki saját felelősségére nevez, bukósisak használata kötelező, azonos összpontszám esetén az utolsó kör eredménye dönt, illetve lekörözés esetén kiállítják a versenyzőt.

A George KSE ezúttal is a győrújbaráti gyermektábor területén rendezi a viadalt. A körülbelül 1000 méter hosszú versenypálya 50 métert emelkedik. Ezen kell körözniük a jelentkezőknek. 11 éves korig bezárólag 2 kört, 12-14 év között 4 kört kell megtenni, 15-17 év között pedig nyolcszor kell bejárni a pályát. Ezen a távon indítják külön futamban a 18 éves montisokat is.

A lány indulóknak fontos információ, hogy őket mindig egy kategóriával lejjebb induló fiúkhoz csoportosítják a rendezők, és ott is értékelik teljesítményüket.

Jelentkezni a helyszínen lehet személyenként 500 forint ellenében. További információval Nagy Attila szolgál a (06-20) 411-6761-es telefonszámon.

Korábban: