Vágólapra másolva!

Szeptember 8-án rendezi a Csili MK és az Erzsébeti Kenguru SC a második Erzsébeti futófesztivált. A szervezők szeretnének minél több embert megmozgatni, így a távokat és a kategóriákat is ennek szellemében határozták meg. A futónapon külön indítanak ovis, gyerek és felnőtt futamokat, de családi csapatok is jelentkezhetnek.

Elsőként, délelőtt 10 órakor a 2 kilométeres távon az egy felnőtt és egy gyerek összeállítású családi együttesek rajtolnak. Őket húsz perces ráhagyással követik az ovisok, akik 300 méteren bizonyíthatnak. 11 órakor a gyerekek vágnak neki a 2 kilométeres penzumnak, végül, fél 12-kor a felnőtteket indítják 7 kilométeren. Akik pedig futás helyett inkább rollerrel vagy görkorival szállnának versenybe, azok egy 600 méteres pályán mérhetik össze tudásukat.

Nevezni a helyszínen, az Interspar áruház parkolójában (Pesterzsébet Városközpont) délelőtt fél 10-től lehet. A csapatok és a felnőtt versenyzők 500 forintot, az ovisok 100, a gyerekek 200 forintot hagynak a kasszánál. További információ a Csili (06-1) 283-0230-as telefonszámán kapható.

Korábban: