Vágólapra másolva!

Idén két héttel a verseny előtt közel háromezren jelentkeztek, köztük több mint 200 külföldi, akik 33 különböző országból jönnek a félmaratonra. A budapesti verseny nem csak a budapestieké, tavaly az indulók több mint a fele vidékről érkezett. A debütálók száma is évről évre növekszik, a tavalyi 1466-os létszám már azt jelentette, hogy a futók több mint 34 százaléka először vág neki a 21 kilométernek.

A profik 360 ezer forintos összdíjazása mellett az amatőrök is rengeteg ajándékot kapnak. Mindenki kap műsorfüzetet, Nike pólót, egyedi érmet, befutócsomagot és eredményfüzetet. Sorsoláson Nike, Rauch, Powerade, Shape és Men's Fitness ajándékok nyerhetőek.

A szeptember 2-án 10 órakor a városligeti Kós Károly sétányról rajtoló eseményre (mely egyben része az ISM Sport 25 - Mozdulj velünk! sorozatának) még lehet nevezni a Budapest Sportirodában. Érdemes előzetesen nevezni, hiszen a nevezési díj péntekig 2500 Ft, augusztus 31-ig 3000 Ft, a helyszínen pedig már 8000 Ft lesz.

A 16. Nike Budapest Félmaraton egyben senior, rendőr és honvéd országos bajnokság.

Bővebb információ a (06-1) 273-0939-es telefonszámon kérhető vagy a www.bpsportiroda.hu címen olvasható, ahol lehetőség van on-line nevezésre.

Korábban:

Készülj! Már csak két hónap