Vágólapra másolva!

Bárki rajthoz állhat augusztus 12-én, vasárnap az idei Öbölátúszáson. Az elsők már reggel kilenc órakor nekivághatnak a Füredet Tihannyal összekötő 3,6 kilométeres távnak. Akik nem az élen akarnak tempózni, azok később is indulhatnak, időlimit nincs, a verseny addig tart, ameddig jelentkezők vannak a parton.

Rajt Balatonfüreden a Hotel Flamingó melletti városi strandon lesz, ahol szombaton reggel tíztől este nyolcig, a verseny napján pedig nyolc órától délután egyig lehet nevezni. A rajtszám fejenként 2000 forintba kerül. A célállomás a tihanyi kikötő melletti strandon lesz, de ha nagy a szél, a "befutókat" a gödrösi MNB Bankjóléti Üdülőben várják a szervezők.

Az egyéni indulók mellett családi csapatok is nevezhetnek. A háromfős együttesekben indulhat egy szülő és két gyermek, vagy két szülő és egy apróság, illetve egy nagyszülő, az apa vagy az anya és a csöppség. A négyfős alakulatok csak két szülő - két gyerek felállásban versenghetnek.

Részletekért bárki hívhatja a Magyar Marathon Klubot a (06-1) 367-3234-e számon, vagy a (60-20) 935-7832-es mobiltelefonon.

(Arany-Média)

Korábban:

Almádi strandátúszás