Vágólapra másolva!

A meghívottak közül sokan a Star Kupa állandó versenyzőinek számítanak, és már-már profiként állhatnak rajthoz. Nem éppen kezdők a Bestiák, a Baby Sisters és a Fresh hölgytagjai, így az újonnan érkező férfi sztároknak igencsak fel kell kötniük a nadrágjukat. Régi motorosok már Ganxsta Zolee és társai, a Help!, a Picasso Branch zenészei és a TNT-ből Inti. A médiaszemélyiségek közül talán a legfélelmetesebb ellenfélnek Gajdos Tamás bizonyul majd, hiszen állandó és sikeres versenyzője az ob-k amatőr kategóriájának is. Hasonló jetes múltra tekint vissza Béres Alexandra is, aki egyik kedvenc hobbijának vallja a vízen való száguldást. Vívó világbajnokunk, Navarete József, akárcsak Gajdos, leigazolt amatőr tagja a szövetségnek, így ő is némi előnnyel indulhat a Star Kupán.

Új vállalkozó szellemű sportolók Koko, Baumgartner Zsolt és Csollány Szilveszter. Friss arcok a jet-ski sportágban a Fókusz műsorvezetői: Marsi Anikó és Batiz András, illetve az Akt, a Blue up és a Hooligans együttes tagjai is. Kuchta Judit szépségkirálynő igazi gyöngyszem a versenyzői gárdában, aki nem csak szép, hanem ezek szerint bátor is.

A selejtező férfi és női szlalomokban mindenki két kört mehet a bójákkal kirakott pályán, ahogy az az országos bajnokságok amatőr kategóriájában is megszokott. Az eredménybe a jobb idő számít, amely alapján kiderül, hogy kik indulhatnak a döntőben, ahol a legjobb tizenhat sztár küzd meg egymással, egyenes ágú kieséses páros futamokban. Az izgatott várakozás perceit - míg a selejtező eredményeit számlálják - a hazai free style élmezőnye próbálja feloldani rafinált és látványos trükkjeik bemutatásával. Az egész napos verseny egy vacsorával egybekötött díjkiosztó ünnepséggel zárul, ahol a dobogósok átvehetik jól megérdemelt kupáikat.

(origo)