Vágólapra másolva!
A Ski amadé hetedik éve gondoskodik egy egészen új dimenziókat megnyitó élményvilágról. Nemcsak a síelők, hanem a hódeszkások és a carvingosok is megtalálják a maximális élvezetet nyújtó helyet, legyen az enyhe lejtésű hegyoldal, izgalmas downhill vagy akár meredek buckás pálya. A régió 860 kilométer pályával várja a téli sportok szerelmeseit.
A Mölltal-gleccseren elindult a síszezon/sport/x-mag/20031031amolltali.htmlFranciaország sívárosai/sport/x-mag/20030127franciaorszag.htmlSíelés kedvező áron Bulgária pályáin/sport/x-mag/20030121sieles.htmlA legismertebb síközpontok a Magas-Tátrában/sport/x-mag/20030106magastatra.html

Az amadé-sírégiók - a Salzburger Sportweltnél, Schladming - Dachstein Tauernben, Gasteinban, Hochkönig's Winterreichban és Großarltalban - 860 kilométernyi sípályával várják a téli sportok szerelmeseit és a pihenni vágyókat. A snowboardnak hódolók fun- és boarderparkokban, halfpipesokon és obstacle-pályákon tombolhatják ki magukat. Az igényes síelők FIS lejtőkön, mély hóban és éjszakai világítással ellátott pályákon teljesíthetik a sebességhez és hóhoz kapcsolódó álmaikat. Aki azonban egy napozószékben ülve álmodozna inkább, esetleg nem titkolt büszkeséggel nézné gyermekeit egy bár ablakából, azok is jól fognak szórakozni: a több mint 200 menedékház, hegyi vendéglő, hóbár és napozóterasz mindenkit elcsábít egy kis időzésre, felmelegedésre vagy akár kulináris élvezetre is.

Forrás: [origo]

Schladming

Ski amadé

Egyre több magyar síel Salzburgban/sport/x-mag/20021213egyre.htmlA családokat Szlovéniába várják síelni/sport/x-mag/20021209acsaladokat.htmlSzlovákiai síközpontok/sport/x-mag/20021202szlovakiai.htmlValle d´Aosta, az olasz síparadicsom/sport/x-mag/20021111valle.html

Ausztria legnagyobb és leginnovatívabb síparadicsoma
A Salzburg tartományban és Stájerországban található első osztályú síterületeivel elsőrangú sport- és pihenőhely a családok, nyugdíjasok, téli sportok kedvelői számára. A 860 kilométernyi sípálya azonban csak az egyik nagy előnye a Ski amadénak. A másik, ami talán a legnagyobb, hogy egyetlen síbérlet érvényes a Salzburger Sportwelt, Schladming - Dachstein Tauern, Gastein, Hochkönig's Winterreich és Großarltal síterületeire. Ezzel összesen 25 közkedvelt régiót és 22 felvonó-társaságot tesz elérhetővék. Az amadé egynapos síbérlete 33,50 euróba kerül, a hatnapos síbérlet a főszezonban pedig 161 euróba.

Forrás: [origo]

Ski Amadé



Világszerte kedvelt síparadicsom
A Ski amadénak nem is kell jobb reklám, mint hogy a világ síelitje 2004 elején újra itt randevúzik egymással. A férfi óriásműlesikló és szlalomvilágkupától kezdve a snowboard páros-szlalom világkupán és a boardercross éjszakai döntőjén át akár a női lesikló és Super G világkupát is említhetnénk. Ezeken túl még szezonnyitók, Amadé Atomic, X-Perience napok, szezonforduló máglyaégetés, nosztalgia-síversenyek, Aprés-Ski-Show és téli üdülőfaluk gondoskodnak egy igazán színes téli kínálatról.

Dél-Lengyelország síközpontjai/sport/x-mag/20021028dellengyelorszag.htmlSíruhák tetőtől talpig/sport/x-mag/20020115siruhak.htmlAusztria: amit felköthetünk télen/sport/x-mag/20031103ausztria.html

Totális téli sokszínűség
A Ski amadé amellett, hogy Ausztria legnagyobb síparadicsoma, egyben egy rendkívül változatos természeti élményvilág is: több mint 30 szánkópálya - néhány ezek közül éjszakai világítással ellátott - gondoskodik a kanyarokban gazdag élményekről nappal és éjszaka egyaránt. A Tauern hegycsúcsain, a Gasteinertalban, a Dachstein körül és a Hockkönigen professzionális vezető segítségével a túrázók átélhetik havas álmaikat. A tél számos másik oldalát is felfedezhetjük, hiszen a hótalpas túrázástól kezdve a befagyott tavakon való korcsolyázáson és a lovas szános utazáson keresztül a gasztronómia és az éjszakai élet területén is számos felfedeznivaló akad.

Ha Ön is szeretne ellátogatni Ausztria legnagyobb síparadicsomába, érdeklődjön a (00-43) 6457-292914-es telefonszámon!