A négygólos focimeccsek napja

Vágólapra másolva!
Marija Sarapova
Marija Sarapova
Cikkünk folyamatosan frissül
A Paks 4-0-ra győzött Diósgyőrben, Szivics nem tudja, mi történt; a Videoton meghódította a Pancho Arénát, a Loki ötöt gurított a Kecskemétnek. A MU Giggsszel a kispadon 4-0-ra győzött, a Real Madridban parádés gólokat lőtt Ronaldo, Final Fourba jutott a Veszprém, Vlagyimir Klicsko megvédte vb-címét. A szombati sporthírek egy helyen.
11:06
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Armstrong: Igen, Tour-győztes vagyok

Lance Armstrong még mindig Tour de France-győztesnek érzi magát és szerinte nem lenne szabad az általa nyert hét Tourt kihirdetett nyertes nélkül hagyni - írja a Velo.hu.

"Igen, én azon versenyek győztesének érzem magam. Tudom, hogy nem ez népszerű válasz, de azok zavaros idők voltak és gyakorlatilag egy fegyverkezési verseny zajlott, ahol mindenki hasonlóan játszott. Nem az én tisztem ebben állást foglalni, de szerintem tiszteletlenség lenne azt a hét évet győztes nélkül hagyni. A II. Világháború miatt lehetnek üres évek, de 1999 és 2005 között nem. Bár azt nem tudom, hogy kinek kellene adni a címeket” - mondta Armstrong, aki szerint ha megszavaztatnák a vele egy mezőnyben versenyzőket, őt még mindig győztesnek szavaznák meg. A texasi szerint akkori riválisai – Basso és Beloki nevét említette – azonos "szabályok" szerint játszottak.

11:10
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Hoki: se fel, se le

A magyar válogatott szétlövés után 5-4-re legyőzte a japán csapatot a dél-koreai Kojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság szombati, utolsó fordulójában, ezzel a negyedik vagy az ötödik helyen végez, és jövőre is ebben a csoportban folytatja. Bővebben itt olvashat a meccsről és a vébéről.

11:20
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Ki sem kell mozdulni otthonról

Láthatjuk ma a tévében a Veszprém-PSG kézi BL-meccset, a Real Madridot, a Bayern Münchent, Ryan Giggs bemutatkozó meccsét a Manchester Unitednál, a felcsúti stadiont és Vlagyimir Klicskót is. Részletes sportműsor ide kattintva.

11:23
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Lipcsei Betta perel

A Sport TV csinos műsorvezetője, Lipcsei Betta bírósághoz fordul, mivel kapcsolatba hozták a bundabotránnyal. Részletek ide kattintva.

11:35
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Dj Dominique gyereket akar Szávaytól

Várkonyi Attila és Szávay Ágnes fél éve alkot egy párt, de a lemezlovas nagyon komolyan gondolja a dolgot a korábban a világranglista 13. helyén is álló egykori teniszezőnővel - írja a Blikk.

"Beszélgetünk az apaságomról, ez ki fog majd alakulni. Sok siker és bánat ért pályafutásom során, de a legfontosabb mégis ez a kérdés. A második legnagyobb döntés az életben a párválasztás, az első pedig a gyerekvállalás. Készültem erre a pillanatra, hamarosan itt az idő, Ági is lassan megöregszik" – nevetett a 49 éves Dj Dominique, aki FEM3 televízió Másképpen című műsorában beszélt a nála 24 évvel fiatalabb Szávayról lés a kapcsolatukról.

11:56
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Néhány órával a meccs előtt derült ki a dopping

Pénteken este úgy tűnt, nem lehet akadálya annak, hogy ismét - már másodszor - összecsapjon egymással Guillermo Jones és Denis Lebedev. A WBA cirkálósúlyú címéért Moszkvában feszült volna egymásnak a két bokszoló, azonban a panamai Jones megbukott a doppingteszten, ugyanis a vizsgálatot végző labor a furoszemid nevű, tiltólistás vízhajtót mutatta ki az öt nappal ezelőtt levett mintából. Érdekesség, hogy Jones a Lebedev elleni első mérkőzést követően is megbukott a doppingvizsgálaton, ráadásul akkor is a furoszemid miatt.

12:21
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Az év egyik legszórakoztatóbb focis reklámja

Cristiano Ronaldo, Neymar, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Gerard Piqué, Gonzalo Higuaín, Mario Götze, Eden Hazard, Thiago Silva, Andrea Pirlo, David Luiz, Andrés Iniesta, Thibaut Courtois és Tim Howard is szerepel a Nike legújabb reklámjában. Érdemes rászánni azt a négy percet.

12:51
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Balotelli: Nem vagyok topjátékos, hagyjatok!

Mario Balotelli a Roma elleni vereség után kiosztotta a tévés szakértőket. Hogy mit mondott a Milan csatára? Katt ide!

13:30
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy munkás a debreceni stadionnál

15 méterről zuhant le, miközben a tetőszerkezet garanciális munkáit végezte. További részletek ide kattintva.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
14:02
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Magyar túrázót keresnek a Himalájában

A felvidéki Princzkel Tamás több mint egy éve indult kerékpárral világ körüli útra. A Himalájába három hete érkezett, ahol az Everest alaptáborba szeretett volna eljutni. Április 20-án Dingbocheban szállt meg, azóta nem látták. További részletek ide kattintva.

14:22
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Hibátlan a vb-címvédő magyar páros

Első négy mérkőzését magabiztosan nyerte Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt a vegyespárosok skóciai curling-világbajnokságán. A címvédő magyar egység első mérkőzésén, csütörtökön a vb-újonc fehéroroszokat verte 9-2-re, majd a dánokat győzte le 7-6-ra. Pénteken előbb Olaszország párosa felett diadalmaskodtak 10-1-re Palancsáék, majd pedig Dél-Korea csapata ellen nyertek fölényesen, 12-3-ra. A folytatásban további négy csoportmeccs vár a magyar duóra, s jövő keddtől következnek az egyenes kieséses mérkőzések.

14:58
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Mit is csinált a kapus?

A Marseille kapusa, Mandanda mindkét kezével mellényúlt Gakpe (Nantes) lövésénél a francia bajnokság péntek esti meccsén. A bajnoki 1-1-re végződött, ez volt az egyenlítő gól.

Forrás: --

15:13
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Megvan, hogy ki lesz a MU edzője?

Az egyik legjobban értesült holland lap, a De Telegraaf azt írja, hogy Louis van Gaal megegyezett a Manchester United csapatával, amelyet a nyáron vesz át. Az újság azt is tudni véli, hogy a holland szakember három évre ír alá az angol együtteshez, amely már biztosan nem indulhat jövőre a Bajnokok Ligájában. Állítólag viszi magával segítőjét, Patrick Kluivertet is.

15:45
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Kamu lehet a ManCity videója

A Manchester City YouTube csatornája reklámvideót készített a klubról. Ezen a felvételen 6.35-nél Edin Dzeko, a csapat bosnyák csatára felrúg egy hídra egy labdát. A lövés nagyon pontos, de kérdés, hogy trükkfelvétel-e, az angol oldalak ezen filóznak. A labdát elkapó nő mindenesetre biztos komoly kapus volt, ha így le tudta húzni a levegőből a távoli lövést...

16:16
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Eldőlt a bronzmeccs, jöhet a szuperrangadó

A Siófok csapata szerezte meg a harmadik helyet a nőikézilabda Magyar Kupa dabasi négyes döntőjében, miután a szombat déli bronzmérkőzésen magabiztosan győzte le a Veszprém együttesét.

Eredmény, Ringroup női MK négyes döntő, a 3. helyért:
Siófok-Galérius Fürdő - Veszprém Barabás-Duna Takarék 32-21 (13-10)

A döntőben 14 órától:
FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC 14.

16:40
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Phelps kiesett

Michael Phelps, az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója nem jutott döntőbe 50 m gyorson az arizonai Arena Grand Prix-n. A londoni olimpia után visszavonult, majd karrierjét most újrakezdő Phelps a pénteki selejtezőben vérzett el, miután az ő szintjén gyengének mondható 24.06 másodperces idővel ért célba.

A riói olimpiai indulással kacérkodó, 28 éves, sokszoros világcsúcstartó egy nappal korábban 52.13 másodperccel ezüstérmes lett 100 méter pillangón az olimpiai bajnok Ryan Lochte mögött, aki 51.93 másodperc alatt, a világranglistán második helyet érő teljesítménnyel győzött.

16:51
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Verik a Fradit

A nőikézilabda Magyar Kupa döntőjében a félidőben a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO Dabason 18-14-re vezet a Ferencváros ellen.

17:04
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Messiék üzentek Vilanovának

A Barcelona játékosai és vezetői szombaton délelőtt elbúcsúzhattak Tito Vilanovától, a csapat korábbi edzőjétől, aki pénteken hunyt el rákban. Üzenetet írhattak neki, majd közösen leróhatták tiszteletüket, Iniesták el is sírták magukat.

17:28
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Eb-érmekért dzsúdózhatunk

Joó Abigél és Tóth Krisztián egyformán elődöntőbe jutott a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján. A KSI SE kétszeres Európa-bajnoknője a 78 kilogrammos kategóriában a legjobb nyolc között az orosz Anasztaszija Dmitrijevát verte 3:24 perc alatt ipponnal, a fináléba kerülésért pedig a holland Marhinde Verkerkkel mérkőzik.

Klubtársa, a 90 kg-osok között versenyző Tóth 4:29 percnél ipponnal nyert a svéd Joakim Dvarby ellen, s a döntőbe jutásért a grúz Varlam Lipartelianival küzd majd meg.

A nap további magyarjai közül szintén a 90 kilósok között Fogasy Gergő, 100 kg-ban Cirjenics Miklós, plusz 100 kg-ban pedig Bor Barna kényszerült korai búcsúra a legjobb 16 között.

17:38
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Görbiczék bedarálták a Fradit

Parázs meccsen a Győri Audi ETO nyerte a nőikézilabda Magyar Kupát, miután a dabasi döntőben 34-29-re verte a Ferencvárost. A találkozó végén kiállították a Fradi reklamáló edzőjét, Elek Gábort. A győriek sorozatban tizedik alkalommal nyerték meg a kupát. Részletek itt.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

17:55
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Bevette a Vidi a Pancho Arénát

A felcsúti Pancho Arénában a Videoton 3-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát, így visszavette a harmadik helyet a Ferenvárostól.

NB I:
Puskás Akadémia - Videoton 1-3
gól: Tischler (63.), ill. Nikolics (20. - 11-esből), Zé Luis (74.), Oliveira (78.).

18:02
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Hajrá, Veszprém!

A Bajnokok Ligája négyes döntőjéért játszik az MKB MVM Veszprém férfikézilabda-csapata a világválogatottnak is beillő PSG-vel. A meccs élőben nálunk ide kattintva.

18:16
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Öngólok miatt úszhat el a BL

A még Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik hely megszerzéséért küzdő Everton meglepetésre kikapott a Southampton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Érdekesség, hogy a kétgólos hazai siker két öngól eredményeként alakult ki.

Premier League, 36. forduló:
Southampton - Everton 2-0 (2-0)
gól:
Alcaraz (1. - öngól), Coleman (31. - öngól)

18:33
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Bizakodhatunk a foci-Eb-rendezésben

A tavaly szeptemberben jelentkező 32 helyett végül 19 ország nyújtotta be pályázatát a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy-egy helyszínére. Az UEFA ma közölte, hogy 13 kandidáló visszakozott, így 19-en - köztük Magyarország - maradtak versenyben, s ezek a nemzetek a pénteki határidőig be is nyújtották pályázatukat. (Bővebben a témáról itt olvashat.)

18:41
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Profi bajnok lett a magyar bokszoló

Ifjabb Mizsei György Európa-bajnoki címet szerzett profi bokszban. A könnyűsúlyú magyar ökölvívó a péntek esti, olaszországi gálán érdemelte ki a titulust, miután -parádés teljesítménnyel legyőzte a hazai Brunet Zamorát. A három pontozó közül kettő egyértelműen a 20 éves magyart látta jobbnak. "A felkészülés alatt végig arra gondoltam, hogy győzni megyek Olaszországba. Most szeretnék egy jót pihenni, holnaptól pedig igyekszem megszokni, hogy EBU-EU bajnok lettem!"- mondta a győzelem után Mizsei.

19:09
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Két bronzesély a dzsúdó-Eb-n

Joó Abigél és Tóth Krisztián egyformán a bronzéremért mérkőzhet a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon, mivel mindketten kikaptak az elődöntőben. A KSI SE kétszeres Európa-bajnoknője a 78 kilogrammos kategóriában a holland Marhinde Verkerkkel szemben bírói döntéssel veszített, míg klubtársa, a 90 kg-osok között versenyző Tóth ellen a grúz Varlam Liparteliani gyorsan ippont hajtott végre. Joó a holland Guusje Steenhuisszal, Tóth pedig az azeri Sahin Garamanovval mérkőzik a bronzéremért. A nap további magyarjai közül a 90 kilósok között Fogasy Gergő, 100 kg-ban Cirjenics Miklós, plusz 100 kg-ban pedig Bor Barna kényszerült korai búcsúra a legjobb 16 között.

19:27
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Sarapova átlépett Erranin

A hatodikként kiemelt címvédő Marija Sarapova könnyed diadalt aratva jutott be a döntőbe a 710 ezer euró (mintegy 220 millió forint) összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztornán. A volt világelső orosz játékos a szombati meccsen a nyolcadikként rangsorolt Sara Erranit győzte le alig 59 perc alatt úgy, hogy csak három játékot engedett át olasz ellenfelének.

Eredmény, elődöntő:
Sarapova (orosz, 6.)-Errani (olasz, 8.) 6:1, 6:2


Később:
Ivanovic (szerb, 9.)-Jankovic (szerb, 5.)

19:36
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Máris nyertünk egy bronzot

Tóth Krisztián bronzérmet nyert a 90 kilogrammosok kategóriájában a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon. A KSI SE dzsúdósa jukóval győzte le a harmadik helyért rendezett csatában az azeri Sahin Garamanovot kereken öt perc alatt.

19:37
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

A Veszprém kiejtette a PSG-t

A Veszprém 31-26-ra legyőzte a PSG-t, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligájában a Final Fourba, története során először.

19:43
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

A Bayern kétszer is bukásra állt, 5-2-re nyert

A bajnoki címét már március végén bebiztosító Bayern München kétszer is hátrányban volt, de aztán gólfesztivált rendezve 5-2-re nyert a vendég Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.

Bundesliga, 32. forduló:
Bayern München-Werder Bremen 5-2 (1-2)
Hertha BSC-Braunschweig 2-0 (0-0)
Hoffenheim-Eintracht Frankfurt 0-0
FSV Mainz-Nürnberg 2-0 (2-0)
VfL Wolfsburg-Freiburg 2-2 (1-0)

(Bővebben itt olvashat a Bayern diadaláról.)

19:57
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Messi és CR bunyóznak, az Atleti megnyeri

20:03
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Ez történt a Premier League-ben

A hatodik helyen álló Tottenham Hotspur volt az egyetlen csapat, amely nyerni tudott idegenben, mégpedig a Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. Gera Zoltán együttese, a West Bromwich Albion hazai környezetben győzte le a West Ham Unitedet. A magyar középpályást azonban nem nevezték a találkozóra. (Részletek.)

Premier League: Fulham-Hull 2-2, Stoke City-Tottenham 0-1, Swansea-Aston Villa 4-1, West Brom-West Ham 1-0. * La Liga: Granada-Rayo Vallecano 0-3.

20:13
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Joó Abigél is ünnepel

A 78 kilós Joó Abigél is bronzérmet nyert a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon. A KSI SE kétszeres Európa-bajnoka bírói döntéssel múlta felül a bronzcsatában a holland Guusje Steenhuist. Joó a magyar küldöttség ötödik érmét szerezte: csütörtökön Csernoviczki Éva - címét megvédve - aranyat nyert 48 kilogrammban, pénteken Ungvári Miklós a 73, Krizsán Szabolcs pedig a 81 kilósok között a harmadik helyen végzett, és ugyanez sikerült szombaton Tóth Krisztiánnak és Joónak. (Részletek.)

20:21
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Torghelle és Radó volt a nyerő ember

NB I, 26. forduló: Haladás-Mezőkövesd 1-0 (gól: Radó 79.), MTK-Pápa 2-0 (gól: Torghelle 11., 26.).

Az MTK győzelméről itt, a Haladás diadaláról itt olvashat bővebben.

20:34
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Vas Márton az All Star-csapatban

Luka Gracnar nemcsak az All Star-csapatban kapott helyet, hanem a nemzetközi média képviselői a szlovén kapust választották meg a dél-koreai Kojangban rendezett divízió I/A osztályos jégkorongtorna legjobb játékosának (MVP) is. A magyar hokisok közül Vas Márton bekerült az All Star-csapat védősorába.

Meglepő, hogy a versenyigazgatóságnál a legjobb kapus címet nem Gracnar, hanem a japán Fukufudzsi Jukata érdemelte ki. A legjobb védőjátékosnak az osztrák Dominique Heinrichet, a legjobb csatárnak pedig a szlovén Jan Mursakot választották meg.

A média All Star-válogatottja:
kapus: Luka Gracnar (szlovén), védők: Dominique Heinrich (osztrák), Vas Márton, csatárok: Brian Lebler (osztrák), Thomas Koch (osztrák), Jan Urbas (szlovén)

A magyar válogatott az ötödik helyen végzett a divízió I/A osztály vb-jén, ahonnan Szlovénia és Ausztria jutott ki a jövő évi, 16 csapatos elit-világbajnokságra. Az utolsó helyezett Koreai Köztársaság kiesett.

20:43
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Szilágyi Áron aranyérmes Athénban

Nagyszerű vívással megvédte tavalyi athéni világkupa-elsőségét Szilágyi Áron. A Londonban olimpiai bajnok magyar kardozó legszorosabb asszója a nap során 15-12 volt. (A részletekről itt olvashat.)

21:11
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Büntetők döntöttek a női pólódöntőben

A Szentes jutott lépéselőnyhöz a női vízilabda ob I döntőjében a Dunaújváros ellen.

Eredmény:
Dunaújvárosi Főiskola VE – Hungerit-Szentes 13-14 (2-3, 3-2, 3-3, 2-2 - 3-4) - büntetőkkel
A három győzelemig tartó párharcban a Szentes vezet 1-0-ra.

A vendégek azonban - a háromszor is eredményes Gémes Alexa révén - egyetlen másodperccel a vége előtt egyenlítettek. Következhettek az ötméteresek, és a büntetőpárbajt a szentesiek nyerték úgy, hogy 13-14-nél a hazaiak legjobbja, az addig négy gólt lövő Csabai Dóra elhibázta ötméteresét. A döntő második mérkőzését szerdán, 18 órától vívják a felek Szentesen.

21:39
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

A Dunaújváros egyre közelebb a Nyíregyházához

A második helyezett Dunaújváros 1-0-ra nyert a vendég Kisvárda ellen a labdarúgó NB II 25. fordulójában, ezzel hat pontra megközelítette a listavezető Nyíregyházát.

NB II, 25. forduló:
Dunaújváros-Kisvárda 1-0 (0-0)
FC Tatabánya-Kozármisleny 0-0
Ajka-Szigetszentmiklós 0-0
Békéscsaba-FGSZ Siófok 2-2 (2-1)
Cegléd-Soproni Vasutas 3-3 (1-1)
Vasas - Szolnoki MÁV-Stadler Rail 3-1 (1-0)
ZTE FC-Balmazújváros 2-2 (2-2)


pénteken játszották:
Nyíregyháza Spartacus-Gyirmót 2-2 (1-2)

Az élcsoport: 1. Nyíregyháza 56 pont, 2. Dunaújváros 50, 3. Siófok 44.

21:45
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Magyar tőrsikerek Göppingenben

Kreiss Fanni győzött, Varga Gabriella és Lupkovics Dóra pedig a harmadik helyen végzett a göppingeni nemzetközi tőrversenyen. A németországi viadalon - amely nem része a Világkupa-sorozatnak - kilenc ország 106 vívója indult.

21:56
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Majd' félpályáról bevágta

Jonjo Shelvey álomgólja megnyugtatta a walesieket: Swansea-Aston Villa 4-1.

22:00
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Márquez uralkodik

A MotoGP Argentin Nagydíjának időmérőjét fölényesen, több mint hét tizeddel nyerte meg a vb-címvédő Marc Márquez, mögüle Lorenzo, Pedrosa, Espargaro, Dovizioso és Rossi vághat neki a vasárnap 19 órakor kezdődő futamnak.

22:08
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

A Soproné a kosárbronz

A címvédő Sopron diadalmaskodott a női kosárlabda NB I harmadik helyéért rendezett párharcban, mivel - szerdai, idegenbeli sikerét követően - szombaton hazai környezetben is legyőzte a DVTK-t.

A 3. helyért, 2. mérkőzés:
Uniqa Euroleasing Sopron - Aluinvent DVTK Miskolc 75-66 (21-21, 20-14, 21-18, 13-13)
A párharcot 2-0-ra nyerte a Sopron.

22:11
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Ezzel a góllal nyert a Haladás

22:18
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Gólparádézott a Loki

A listavezető Debrecen remek játékkal és fölényes győzelemmel búcsúzott az Oláh Gábor utcai stadionjától: DVSC-TEVA - Kecskemét 5-0 (2-0). Gólszerzők: Sidibe (28., 37.), Mihelic (75.), Kulcsár (82., 83.).

22:24
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Két kiállítás és egy gól Madridban

A Getafe 1-0-ra legyőzte a vendég Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának a kora esti mérkőzésén, amelyet mindkét együttes emberhátrányban fejezett be.

Primera División, 35. forduló:
Getafe - Málaga 1-0 (1-0)

22:30
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Garicsékat elverte a Fiorentina

A negyedik helyezett Fiorentina simán nyert a kiesés elől menekülő Bologna vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokságban.

A második Fior-gól:


Serie A, 35. forduló:
Bologna - Fiorentina 0-3 (0-2)

később:
Internazionale - SSC Napoli 20.45

22:39
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Ikszelt a Dortmund, négyet lőtt a MU

Bundesliga: Leverkusen-Dortmund 2-2 (gól: Bender 7., Castro 35., ill. Kirch 29., Reus 39.). * Premier League: Manchester United-Norwich 4-0 (Rooney 41., 48., Mata 63., 73.).

22:43
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Ezt a Ronaldo-gólt érdemes megnézni

A Real Madrid már a hatodik percben vezetést szerzett az Osasuna ellen, méghozzá Cristiano Ronaldo remek bombagóljával. A félidő vége előtt nem sokkal továbbra is 1-0-ra vezetnek a BL-elődöntős fővárosiak.

22:46
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Makra-ezüst felemáskorláton

Makra Noémi ezüstérmet nyert szombaton felemáskorláton a tornászok eszéki Világkupáján. Makra 13,925 pontot kapott a bíráktól a gyakorlatára. Ugrásban negyedik lett, ugyanitt Böczögő Dorina hetedikként zárt. A férfiaknál Kállai Zoltán lólengésben 7,1-es kiindulópontú gyakorlatát mutatta be, s bár voltak kisebb technikai hibái, összességében sikeresen szerepelt, 15,375 ponttal negyedik lett. Vasárnap Makra talajon, Vecsernyés Dávid pedig nyújtón szerepel a fináléban.

23:05
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

A Leverkusen-Dortmund góljai

A Bundesliga-eredmények itt, a videó alább.

23:15
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Íme, Rooney és Mata duplája

A ManUnited 4-0-ra kiütötte a Norwich Cityt, Rooney és Mata duplájával. Úgy tűnik, Moyes távozásával és Giggs ideiglenes kinevezésével rögtön formába lendültek a Vörös Ördögök.

23:22
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Teniszszépségek döntőznek

A kilencedik kiemelt szerb Ana Ivanovic egy sima és egy szorosabb játszmában legyőzte ötödikként rangsorolt honfitársát, Jelena Jankovicot a 710 ezer euró (mintegy 220 millió forint) összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna szombati második elődöntőjében.

Marija Sarapova Forrás: AFP

Ivanovic ellenfele a fináléban a volt világelső, címvédő, s most hatodik kiemelt orosz Marija Sarapova lesz.

Eredmény, elődöntő:
Ivanovic (szerb, 9.)-Jankovic (szerb, 5.) 6:3, 7:5
korábban:
Sarapova (orosz, 6.)-Errani (olasz, 8.) 6:1, 6:2

23:39
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

CR rúgott egy még nagyobb gólt

Ronaldo aranylabdás formában van, ha a Bayern elleni visszavágón is így focizik, akkor óriási bajba kerülhet a BL-címvédő. Az Osasunának rúgott második CR-gól talán még az elsőnél is látványosabb.


Aztán Ramos egy fejessel megszerezte a harmadik Real-gólt is, majd Carvajal is betalált, szintén fejjel.

23:55
2014. április 26.
Vágólapra másolva!

Második a Real Madrid

Az eredmény már nem változott Madridban, a Real 4-0-ra kiütötte az Osasunát. Az élcsoport: 1. Atlético Madrid 85 pont, 2. Real Madrid 82, 3. Barcelona 81. (Részletek.)

00:05
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Bombameglepetés Diósgyőrben

A kiesés ellen küzdő Paks óriási meglepetésre 4-0-ra kiütötte idegenben a Diósgyőrt a labdarúgó NB I-ben. (Részletek.)

00:21
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Így szórta meg a Loki a Kecskemétet

00:58
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Velük csatázhat a Veszprém a BL-ben

A Veszprém mellett a német Flensburg és a spanyol Barcelona is bejutott a Final Fourba a kézilabda BL-ben.

További szombati eredmények:
Vardar Szkopje (macedón) - Flensburg-Handewitt (német) 27-25 (10-15)
Továbbjutott: a Flensburg 49-49-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal

Barcelona (spanyol) - Rhein-Neckar Löwen (német) 31-24 (15-11)
Továbbjutott: a Barcelona 62-62-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal

vasárnap játsszák:
THW Kiel (német)-Metalurg Szkopje (macedón) 14.15 (első meccs: 31-21)

A párharcok győztesei lehetnek ott a május 31-én és június 1-jén sorra kerülő kölni négyes döntőben. Az elődöntő sorsolását kedden tartják Bécsben.

01:04
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Inter-Napoli 0-0

Serie A: Inter-Napoli 0-0. Az Inter maradt ötödik, a Napoli továbbra is harmadik.

Az élcsoport:
1. Juventus 34 72-22 90
2. AS Roma 35 71-19 85
3. Napoli 35 64-36 69
4. Fiorentina 35 59-38 61
5. Internazionale 35 57-35 57
6. Parma 34 53-44 51.

01:15
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Így alázta a Paks a Diósgyőrt

01:30
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Szivics: Én is szeretném tudni, mi történt

Csertői Aurél meglepődött csapata nagy gólarányú győzelmén, Szivics Tomiszlav pedig csak az első félidővel volt elégedetlen, miután a Paks 4-0-ra legyőzte idegenben a Diósgyőrt.

01:44
2014. április 27.
Vágólapra másolva!

Vlagyimir Klicsko megvédte vb-címét

Könnyedén megvédte profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki címét Vlagyimir Klicsko az ausztrál Alex Leapai ellen, az ukrán óriás az ötödik menetben technikao KO-val nyert a németországi Oberhausenben. (Részletek.)