Cikkünk folyamatosan frissül
Marija Sarapova búcsúzott, Andy Murray és Roger Federer egymás ellen készülhet Melbourne-ben, a volgográdi merénylők Szocsit is megfenyegették. Bodnár László lassan három éve keresi a helyét, a pécsi fociban nyugtatják a kedélyeket. Az El Mundo szerint a Barcelona nem 57, hanem 95 millió euróért szerződtette Neymart. Kövesse percről percre a hétfői sporthíreket.
08:52
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Cibulkova nagy fogása

Megvan az AusOpen második nagy meglepetése: a harmadik helyen kiemelt Sarapovát a nyolcaddöntőben a huszadikként rangsorolt szlovák Cibulkova kiverte 3:6, 6:4, 6:1-gyel.

Vasárnap szintén a nyolcaddöntőben esett ki Serena Williams, akit Ana Ivanovic ejtett ki.

09:00
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Nehéz lesz Szocsiból evakuálni

"A jelek szerint nem kapunk elég információt a sportolóink védelméhez" - panaszkodott Mike Rogers, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke. "Az oroszok nem mondanak el nekünk mindent." Az amerikaiak akkor jöttek erre rá, amikor készenléti terveket tanulmányoztak annak érdekében, hogy szükség esetén amerikai állampolgárokat tudjanak kimenekíteni a szocsi téli olimpia helyszínéről. Az evakuálási tervek készítői azt is megállapították, az orosz hatóságok nem engednének be jelentősebb külföldi erőket az ország területére.

09:05
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Nadalt hiába szorongatják

Bár a japán Nisikori kétszer is megszorongatta, Rafael Nadal 7:6, 7:5-re hozta az első két játszmát, így egy szettre van a legjobb nyolctól az AusOpenen.

09:10
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Federert elkaphatják

Hamarasan kezdődik a nap meccse Melbourne-ben, a hatodik helyen kiemelt Roger Federer Wilfried Tsonga (10.) ellen játszik a nyolcaddöntőben magyar idő szerint reggel 9-től.

09:20
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Murray ellenállhatatlan

Andy Murray jóval könnyebben lépett meg 2-0-ra a nyolcaddöntőben, mint Nadal. A 4. helyen kiemelt brit klasszis 6:1, 6:2-re vezet a francia Robert ellen 1 óra 4 percnyi játék után az AusOpenen.

09:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Mégis van pénz Pécsen

Bár a PMFC-t finanszírozó Matyi Dezső kiszállt a fociból, egyelőre nincs vészhelyzet Pécsen. Feleki Attila ügyvezető Nemzeti Sportnak azt mondta, a klub tavaszi költségvetése rendben lesz. Mindenki fizetésére lesz pénz, és a három távozó, Gaál Miklós, Dibusz Dénes és Eke Uzoma után már nem engednek el senkit a keretből. A vezető ugyanakkor elismerte, a nyártól mindenképp befektetőt kell találniuk.

09:40
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Nisikori tovább izzasztja Nadalt

A japán Nisikori rövid időn belül kétszer is brékelte Nadalt, így 5:4-nél a harmadik szettért adogathatott, ám ezt nem tudta behúzni az AusOpen nyolcadöntőjében. Az első két játszmát a spanyol nyerte 7:6, 7:5-re.

09:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Így kell sarokkal öngólt varázsolni

Japán U22-es válogatottja 4-0-ra kiütötte Ausztráliát, az egyik gólhoz Corey Brown zseniális sarkazása is kellett. Nehezen megfejthető, hogy mit akarhatott ezzel a mozdulattal négy méterre a saját kapujától.

10:00
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Nadal nem kegyelmezett

Nisikori hiába tett meg mindent Nadal ellen, a spanyol végül a rövidítésben behúzta ellene a harmadik szettet is, így 7:6, 7:5, 7:6-tal bejutott a negyeddöntőbe.

10:10
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Hanga interjú közben váltott nyelvet

Hanga Ádámnak egyre jobban megy a játék a spanyol kosárlabda-bajnokságban, legutóbb 11 ponttal segítette a Laboral Kutxa Vitoria 92-83-as győzelmét a Zaragoza ellen. Egy helyi televíziónak még spanyolul mondta el, hogy a családja mennyire hiányzik, mennyire szereti a magyar leveseket, és hogy szeretne majd még egy gyereket. Aztán mégse érezte elég biztosnak a nyelvtudását, és átváltott angolra.

10:20
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Edzőt buktatott Ronaldóék ötöse

A Real Madrid 5-0-ra ütötte ki a idegenben a Betist, a spanyol sereghajtó ki is rúgta az edzőjét a meccs után: Juan Carlos Garrido helyére Gabriel Calderon érkezik. A korábbi argentin válogatott a szezon végéig szerződik, csapata 20 forduló után 11 ponttal áll a tabella utolsó, huszadik helyén.

10:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Murray megtorpant

Hiába hozta könnyedén az első két játszmát (6:1, 6:2) Andy Murray az AusOpen nyolcaddöntőjében, a francia Robert felállt a padlóról, és 7:6-ra megnyerte a harmadikat.

10:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Bodnár még mindig nem adja fel

A 34 éves 46-szoros válogatott Bodnár László folytatja évek óta tartó csapatkeresését, de továbbra sincs menedzsere. Tavaly a tavaszi szezon végén fél év után eljött Nyíregyházáról, azóta nincs csapata, a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, ajánlatot sem kapott. 2012 őszén fél évet a játszott az NB I-es Pécsen, előtte egy évig keresett hiába csapatot. A sportnapilapnak elismerte, 2011-ben tört meg a pályafutása, amikor Ricardo Moniz ígérete ellenére nem hosszabbítottak vele a Salzburgnál. Azóta két és fél év alatt mindössze 22 tétmeccset játszott a Pécsnél és a Nyíregyházánál. Hasonló helyzetben készült vele egy korábbi interjúnk.

11:05
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Murray magához tért, Federer elkezdte

Andy Murray egy elvesztett játszma után összekapta magát, és 6:1, 6:2, 6:7, 6:2-vel hozta Robert elleni nyolcaddöntőjét az AusOpenen. Elkezdődött a nap meccse, Roger Federer 1-0-ra vezet az első játszmában Wilfried Tsonga ellen.

11:35
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Federer lerohanta Tsongát

Roger Federer félórán belül, 6:3-mal elintézte az első szettet Wilfried Tsonga ellen az AusOpen nyolcaddöntőjében.

11:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Cech a kaputól fél méterre cselezett

Petr Cech elképesztő jelenettel sokkolta José Mourinhót. A Chelsea kapusa majdnem a gólvonalig engedett egy labdát, mielőtt egy ügyes mozdulattal becsapta a rárontó Hernandezt a MU ellen 3-1-re megnyert rangadón.

12:10
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Ronaldo ott liheg Suárez nyakán

A hétvégén a Betisnek lőtt bombagóljával Cristiano Ronaldo közelebb került Luis Suárezhez az Aranycipőért vívott versenyben. A Liverpool csatára nem szerzett gólt a hétvégén, így 44 pontos maradt 22 góllal, míg a Real klasszisa 42 pontos 21 góllal. Az erősebb bajnokságokban szerzett találatokat kétszeres, a gyengébbekben szerzetteket másfeles és egyes szorzóval mérik.

12:20
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Egy székely viszi a román zászlót

Tófalvi Éva csíkszeredai sílövő viszi a román zászlót a téli olimpia megnyitóján. A 31 éves székely sportoló ötödik alkalommal vesz részt téli olimpián, 1998-ban és 2010-ben is 11. lett 15 kilométeren. A sílövő világkupa hétvégi futamában, az olaszországi Antholzban a 41. pozícióból indulva lett 25., bravúrosan megelőzve 16 versenytársát.

12:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Ha megtartod az olimpiát, robbantunk

A szocsi téli olimpia elleni támadással fenyegetőzik az az iszlamista csoport, amely egy világhálóra feltett videoüzenetben magára vállalta a december végén Volgográdban elkövetett véres merényleteket. "Ha megtartja az olimpiát, kap tőlünk egy ajándékot" - mondja a videón szereplő egyik férfi Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. "Ön és mindazok a turisták, akik ott lesznek. Mindazért a muzulmán vérért, amelyet nap mint nap világszerte kiontanak. Ez lesz a mi bosszúnk." A video szerint a felvételen szereplő két férfi egy Vilajat Dagesztán elnevezésű csoport nevében követte el a 34 halálos áldozatot követelő volgográdi merényleteket.

12:40
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Federert nehéz lesz megállítani

Roger Federer az első játszma (6:3) után a másodikat is hozta (7:5) Wilfried Tsonga ellen az AusOpen nyolcaddöntőjében, a harmadikban pedig 4:2-re vezet.

13:00
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Jöhet a Murray-Federer negyeddöntő

Federer a harmadik szettben sem kímélte Tsongát, és 6:3, 7:6, 6:4-gyel bejutott a nyolc közé az AusOpenen. A negyeddöntőben: Murray-Federer, Nadal-Dimitrov, Berdych-Ferrer, Wawrinka-Djokovic.

13:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Vádat emeltek a győri tragédia okozója ellen

A vádirat szerint a Tapodi Péter és Füzy Ákos halálát hozó baleset előtt a kosárcsapat buszával ütköző autó sofőrje elmélyedt a gondolataiban. Részletek itt.

13:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Gyarmatit az ellenfelek kvalifikálhatják Szocsiba

Gyarmati Panka csupán 4 ponttal maradt le a téli olimpiáról snowboardban. A hétvégi kanadai világkupa második fordulója során sokáig úgy tűnt, biztos olimpiai résztvevő, ám az utolsó pillanatban visszacsúszott a 25. helyre. Viszont van még egy esélye, a riválisok ugyanis január 23-ig döntik el hány embert indítanak Szocsiban, egy visszalépéssel pedig a magyar kerülne be a megüresedett helyre.

14:15
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Mocsai: A dánok ellen mindenki szorong

Felszabadult játékot vár a magyar kéziválogagottól a házigazda, egyben címvédő dánok ellen 20.30-kor kezdődő Eb-középdöntős meccsen Mocsai Lajos. A szakember hétfőn délelőtt egyórás, főként taktikai elemekből álló edzést tartott. Előtte arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy ezen az Eb-n minden csapat felnő az adott feladathoz, így nekik is a lehető legjobb formájukra lesz szükség.   

"A dánok ellen, úgy néz ki, mindenki borzasztóan szorongva lép pályára, nem sok eséllyel. Tizennégyezer ember előtt szerepel a hazai csapat, végig ugyanazon a színhelyen, s belakva ezt a területet rendkívül magabiztos, igazi örömkézilabdát játszik" - nyilatkozta a tréner. Hozzátette, amennyiben a papírformának megfelelően az izlandiak legyőzik a macedónokat, szinte biztos, hogy a magyar csapat a nyolcadik helynél hátrébb nem végezhet, márpedig ez volt a torna előtt a szövetség hivatalos célkitűzése. "Teher nélkül kell pályára lépniük a játékosoknak. Nagy sebességű, nyílt sisakos, jó mérkőzést szeretnénk játszani, sok rizikót felvállalva bátran kell kézilabdáznunk" - összegezte az estére vonatkozó elképzelést.



14:25
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

A hegedűművész kijutott az olimpiára

A világhírű brit hegedűművész, Vanessa Mae kijutott a szocsi téli olimpiára. Korábbi cikkünkből kiderül, a thaiföldi színekben induló alpesi síző egy évig nem adott koncertet, és mindent a sportnak rendelt alá, hogy ott lehessen Szocsiban. Élete első profi versenyén tavaly szerepelt.

14:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Egyetlen jelölt a FIFA-elnök posztjára

A francia Jerome Champagne bejelentette, hogy 2015-ben indul a FIFA elnöki posztjáért. Ő az egyetlen kandidáló, hiszen a mostani elnök, Joseph Blatter is csak később közli majd, mik a szándékai.
Az 55 éves szakember 2002 és 2010 között Blatter jobb kezeként, helyettes-főtitkár, illetve tanácsadó minőségben dolgozott a FIFA-ban, majd távozását követően hátrányos helyzetű térségekben tevékenykedett a futballban. Champagne két éve egy 26 oldalas dokumentumot jelentetett meg, amelyben leírta, miként képzeli el a FIFA működését és szerepét a 21. század labdarúgásában.

Michel Platinit, az európai szövetség (UEFA) elnökét szintén Blatter lehetséges utódjaként emlegetik.

15:15
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Gól egész pályás kínai figurával

Lékai Máté mellett a svéd Mattias Zachrison is pályázhat a kézi-Eb legszebb góljára, a horvátok elleni találkozón egész pályás indítást húzott be a kapuba a levegőben úszva.

15:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Ribéry: Az Aranylabda nem a fociról szólt

"Mindent megnyertem a Bayernnel, amit lehet, megérdemeltem volna az Aranylabdát" - mondta a francia klasszis a német AZ televíziónak. "Ezzel szemben Ronaldo semmit sem nyert. Nem vagyok szomorú, de azért fáj egy kicsit a dolog."

Ribéry felemlegette, hogy a szavazatok leadásának határidejét az év végén eltolták két héttel. Ekkor már világos volt számára, hogy Ronaldo fog nyerni. "Ilyen soha nem történt korábban. Ez nem a fociról szólt, ez egy politikai döntés volt."

15:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

11,6 milliárdból gazdálkodhat a MOB

A Magyar Olimpiai Bizottság 2014-ben 11 milliárd 613 millió forinttal gazdálkodhat, a szervezet ebből biztosítja az olimpiai felkészülés mellett a Kiemelt Edző Program, a Gerevich-ösztöndíjrendszer, az utánpótlás-nevelési és a különböző tagozati programok forrását is.

"Kormányzati szándék, hogy minél gyorsabban eljussanak a pénzek a felhasználóhoz, a szövetségekhez, egyesületekhez. Soha ilyen még nem volt, ami a közeljövőben várható: a gyors előkészítés, szerződéskötések után, akár már februárban elindulhat a finanszírozás. Hosszú távú célunk, hogy minél többen sportoljanak, nagy utánpótlás-bázis épüljön ki, ez lehet az olimpiai siker záloga is. Idén két, jelentős olimpiai eseményen vesz részt a Magyar Csapat: februárban a XXII. Téli Olimpiai Játékokon, majd augusztusban a II. Ifjúsági Olimpián" - foglalta össze az ülés után Borkai Zsolt, a MOB elnöke.

16:15
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Sprintelve tolnak és fékeznek

Lauryn Williams olimpiai és világbajnok síkfutó, illetve Lolo Jones kétszeres fedett pályás vb-győztes gátas is tagja lesz az amerikai ötkarikás bobcsapatnak. A február 7-én kezdődő szocsi téli játékokon szereplő három női páros összetételét a vasárnapi csapatgyűlésen hozták nyilvánosságra, ekkor derült ki, hogy Jones és Williams is fékezőként jut szerephez.

A két atléta közül Jones kezdett el előbb bobozni, ő már 2012 őszén sportágat váltott, majd átcsábította Williamst is. Mindketten nagyon sikeresen szerepeltek az elmúlt időszakban új sportágukban, így nem volt meglepő, hogy beválogatták őket. Jones és Williams előtt mindössze hat olyan amerikai sportoló volt, aki nyári és téli játékokon is versenyzett.

16:27
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Áll a bál a szerb kéziseknél

Két éve Eb-ezüstérmes volt, most középdöntőbe se jutott a szerb férfikézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon. Az első számú bűnbak természetesen Vladan Matic, akit amiatt bírálnak, hogy nem tudott egy olyan játékstílust kialakítani, amiben Marko Vujin jól érzi magát, és a Bundesliga góllövőlistájának vezetőjeként húzóemberré válhatott volna.

"Nagyon bíztam és hittem a jó szereplésben. Az oroszok ellen elveszített mérkőzés teljes fordulatot hozott, két elhibázott cseréért borsos árat fizettünk. A torna végéig bíztam az idősebb, tapasztalt játékosokban. Az én hibám, hogy nem cseréltem sűrűbben, s nem adtam több lehetőséget a második felállásnak" - mondta Matic, aki hozzátette, hogy Vujin profi sportoló, jó fiú, de valamin változtatni kell.

Petar Nenadicot a Sportki zurnal újságírója az esetleges kapitányváltásról kérdezte: "Rendben is lenne a szövetségi kapitány leváltása, ha Matic helyére például Claude Onesta érkezne. Ellenkező esetben teljesen felesleges változtatni" - mondta a Plock játékosa.

16:40
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Veszprémi beállós Győrben

Zivan Pesic az MKB-MVM Veszprém beállósa május 31-ig kölcsönben, az ETO-SZESE Győr együttesében folytatja pályafutását.

"Szeretnék segíteni a csapatnak a céljai elérésében. Mivel fiatal vagyok, Győrben sokat tanulhatok az idősebb játékosoktól" - idézte a Kisalfold.hu a 20 éves játékost, aki három és fél éve kézilabdázik Magyarországon, Veszprémben végigjárta a ranglétrát, és már a Bajnokok Ligájában is lehetőséget kapott. "Nagyon örülök Zivan érkezésének, vele egyértelműen erősödött a beállós játékunk. Alapember lehet támadásban és védekezésben egyaránt" - mondta Rosta Miklós vezetőedző.

17:01
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Teljes a női Eb-mezőny

Teljessé vált a nyolccsapatos női mezőny az idei vízilabda Európa-bajnokságra, amelyet július 14. és 27. között rendeznek meg a Margitszigeten. A 2012-es eindhoveni Eb-n Magyarország mellett Olaszország, Oroszország és Görögország biztosította a helyét, a selejtezőkből pedig Hollandia, Nagy-Britannia Spanyolország és Franciaország csapata kvalifikálta magát.

A férfiak Eb-selejtezője zárószakaszában jár. A legutóbbi Európa-bajnokságról az aranyérmes szerb, az ezüstérmes montenegrói, és a bronzérmes magyar válogatott mellett az olasz, a német és a görög csapat kvalifikálta magát. Rajtuk kívül a júliusi tornán a korábban összesorsolt hat selejtezős pár továbbjutói vehetnek még részt. A párharcok első találkozóit február 15-én, a visszavágókat március 1-jén játsszák.

17:14
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Folytatódott Ribéryék pere

Hét hónapos szünet után hétfőn folytatódott Franck Ribérynek és Karim Benzemának, a francia labdarúgó-válogatott két játékosának a bírósági pere, amely 2010-ben nyilvánosságra került szexbotrányuk miatt indult. A Bajnokok Ligája-győztes Bayern München, illetve a Real Madrid légiósa ezúttal sem jelent meg a párizsi ítélőszék előtt, mint ahogy a prostituált Zahia Dehar sem.

A szexbotrány 2010 elején robbant ki, amikor Dehar nyilvánosságra hozta, hogy 2009-ben - amikor még csak 17 éves volt - a nemzeti csapat több labdarúgója is fizetett neki szexuális szolgáltatásért egy müncheni hotelben.

17:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Djokovicnál nincs jobb fej

Novak Djokovic sokat tesz a népszerűsége érdekében, az Australian Open címvédője az edzés végén helyi kisgyerekekkel ütögetett néhányat Melbourne-ben, akiket kisebb ereklyékkel is meglepett.

17:36
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Erős kezdés, gyors visszaesés

Hiába kezdett szédületes, 4-0-s rohammal a macedón férfikézilabda-válogatott, a félidőben már Izland vezet 14-11-re az Európa-bajnoki középdöntő I. csoportjának 2. fordulójában. 18.15-től Ausztria Spanyolországgal, 20.30-tól Dánia Magyarországgal játszik majd.

18:00
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Átvert mindenkit a Barca?

Az El Mundo értesülése szerint a Barcelona labdarúgócsapata nem 57 millió euróért szerződtette Neymart, a brazil játékosért két év alatt összesen 95 milliót fizetett ki.

A lap úgy tudja, 2011 november és 2013 szeptember között hét különböző szerződés is született, ezekből az derült ki, hogy Neymar édesapja kétmillió eurót kapott, hogy a Santos csapatának új, ígéretes tehetségeket keressen, négymilliót költöttek reklámszerződésekre, de a Barcelona 2,5 millió eurót fizetett csak azért, hogy azt a szegény, rossz helyzetben lévő Sao Paulo-i gyerekek javára fordítsák.

Sandro Rosell, a Barcelona klubelnöke még nem nyilatkozott az ügyben.

18:32
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Izland megnyerte

Nem sikerült a macedón bravúr a férfi kézilabda Európa-bajnoki középdöntő I. csoportjának 2. fordulójában, Izland 14-11-es félidő után 29-27-re nyert. 18.15-től Ausztria Spanyolországgal, 20.30-tól Dánia Magyarországgal játszik majd.

18:56
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Anelka elintézte

Nicolas Anelkának, a West Bromwich Albion labdarúgójának állítólagos antiszemita kézmozdulata miatt távozik a londoni klub főszponzora. A Zoopla cég - amelynek neve a mez elején olvasható - hétfőn közölte, hogy az idény végén, májusban beszünteti a Gera Zoltánt is foglalkoztató WBA támogatását. A részletek itt.

19:02
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Leandro Magyarországon?

Ciprusi sajtóértesülések szerint távozik az Omonia labdarúgócsapatának magyar válogatott játékosa, Leandro. A Sigmalive.com úgy tudja, a brazil születésű játékos kérte a klubot, hogy személyes okok miatt távozhasson. A Livenews.com.cy portál szerint Leandro Magyarországon folytatja.

19:28
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

CR kitüntetése

A legmagasabb portugál állami kitüntetésben részesült Cristiano Ronaldo, a Real Madrid kétszeres aranylabdás futballistája. Az elnöki hivatal szerint a 28 éves támadó azzal érdemelte ki az elismerést, hogy világszerte az ország egyik szimbólumaként tekintenek rá, teljesítményével pedig Portugália hírnevét öregbíti, emellett példakép a fiatal nemzedék számára.

19:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Szorongatnak az osztrákok

A félidő hajrájában még arra is esély mutatkozott, hogy Ausztria kétgólos előnyre tegyen szert Spanyolországgal szemben a kézilabda Európa-bajnokság középdöntő-mérkőzésén, végül az utolsó két percet elrontva 14-12-es hátrányban vonulhatott pihenőre.

20:30
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Jamaica visszatér

Elfogadta a szervezők meghívását, így ott lesz februárban a szocsi téli olimpián a jamaicai bobcsapat. A karibi bobosok az 1988-as calgaryi téli játékokon tűntek fel először, az ő szereplésük ihlette 1993-ban a Jég veled! című filmet. A kettős pilótája az a Winston Watt lesz Oroszországban, aki szerepelt az 1994-es, az 1998-as és a 2002-es olimpián is. Azóta az együttes sikertelenül selejtezett a 2006-os és 2010-es seregszemlére. "A világ minden pontjáról kapok telefonhívásokat, amelyekben az emberek pénzt ajánlanak fel a részvételünk támogatására" - mondta hétfőn Watt. A jamaicaiak útiköltségét az ország olimpiai bizottsága és a szocsi szervezők állják.

20:50
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Kötelező spanyol siker

Nem történt csoda, a spanyol férfikézilabda-válogatott nagyon szoros mérkőzésen 28-27-re legyőzte Ausztriát az Európa-bajnokságon.

21:00
2014. január 20.
Vágólapra másolva!

Záróra

Ennyi volt a hétfői élő sporthír-zuhatag, de lesz még izgalom: 20.30-tól magyar-dán kézimeccs az Európa-bajnokságról.