A kertjéből is láthat bikiniket a miniszterelnök

Vágólapra másolva!
Bár a briteknél minden szempár a legnagyobb szombati aranyvárományos Mark Cavendishre szegeződik, a kerékpár után a strandröplabda a legnépszerűbb a hazaiak körében - írja a londoni Metro legfrissebb száma.
Vágólapra másolva!

A szerző szerint nem véletlen, hogy David Cameron rezidenciájához ilyen közel telepítettek 2274 tonna homokot, hiszen így a miniszterelnök a hátsó kertjéből, egy létrára állva, távcsővel a kezében is megnézheti a női röplabda versenyének a küzdelmeit.

A megjegyzés arra utal, hogy a brit kormány több jegyet rendelt a dekoratív sportolónők miatt az egyik leglátványosabbnak tartott sportág meccseire, mint például az atlétikai versenyekre.

Az újságcikk szerzője azért felhívja Cameron figyelmét arra, hogy nem fognak minden esetben bikiniben játszani a nők, hiszen egy új szabály szerint eldönthetik, hogy a lengébb öltözéket, vagy a sort-top kombinációt választják-e (tavasszal még az is felmerült, hogy kitiltják a bikinit a sportágból, de ezt a megannyi ellenvélemény miatt hamar leszavazták az illetékesek).

Az éremesélyes Zara Dampney, Shauna Mullin brit páros mindenesetre megnyugtatta rajongóit, köztük ezek szerint a politikusokat is, hogy ha jó idő lesz, akkor mindenképpen bikiniben fognak röplabdázni.

Londonban jelenleg 25 fok van - tökéletes idő a szabad ég alatti játékra.