Szurkolók tervezhetik meg Turán Frigyes versenyautójának dekorját

Vágólapra másolva!
A tavalyi Ózd ralin összetört Volkswagen Polo GTI R5 újra versenykész állapotban várja a bevetést, szinte már csak az hiányzik hogyan is nézzen ki 2023-ban. Most bárki saját ízlésére formálhatja Turán Frigyesék autóját. 

Az Shell Helix Ultra támogatásával a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet, melynek eredményeként új ruhába öltözhet Turán Frigyes és Farnadi Ágnes raliautója a 2023-as magyar Országos Rally Bajnokságra.

A csapat annyit kér, hogy a szurkolók tervezéskor vegyék figyelembe a korábban is használt jól megszokott színeket, vagyis a fehér-fekete-sárga kombinációt, ezeken túl azonban szárnyalhat a fantázia.

Most még meztelenül várja új ruháját Turánék versenyautója Forrás: Turán Motorsport

A terveket 2023. március 1. éjfélig lehet beküldeni a https://www.facebook.com/orbicokenoanyagok oldalra, privát üzenet formájában. Egy jelentkező több pályaművel is indulhat, a beérkezett alkotásokat a pályázat szervezőinek közösségi média felületein is publikálják.

A győztest személyesen Ági és Frici választják ki. Az általuk legjobbnak ítélt dekort még a szezon kezdete előtt megkapja a versenyautó, hogy a március végi évadnyitó Székesfehérvár Ralin már abban pompázhasson. A győztes dekor tervezője testközelből is megtapasztalhatja milyen érzés az R5-ben ülni, nyereménye egy kör Turán Frigyes mellett a Volkswagen Polo GTI R5-ben.

Nemcsak a kiválasztott alkotást értékelik a pályázat kiírói, hanem egy közönségszavazást is meghirdetnek, melynek győztese szintén díjazásban részesül.

A beérkezett pályaművekre az Orbico Hungary Facebook oldalának kedvelése után, az ott közzétett képeken keresztül lehet szavazni 2023. március 1-je után.