Vágólapra másolva!
Újra láthatjuk a pályán az olasz női autóversenyzőt. Michela Cerruti a TCR International Series bahreini fordulóján a GE-Force harmadik Alfa Romeo Giulietta TCR-ét vezeti majd Davit Kajaia és Dusan Borkovic mellett.

A 30 éves szőkeség utoljára tavaly, az orosz hétvégén állt rajthoz, a sorozat további részét betegség miatt ki kellett hagynia 2016-ban. Az idei nyitó hétvégén, Grúziában már csapatmenedzserként jelen volt, de autóba csak most ülhet.

"Nagyon élveztem az első hétvégét, még úgy is, hogy nem vezettem. Furcsa volt egy teljesen más szemszögből megélni a csapat győzelmét" – utalt vissza a pillanatra, amikor Davit Kajaia megnyerte a grúziai első futamot.

Még csak 30 éves, de már több sorozatban – Formula-E-ben és Auto GP-ben – is megfordult Forrás: Instagram

"Nagyon várom, hogy újra az én kis bébikémmel versenyezzek, a Giulietta születésénél és fejlődésénél is jelen voltam, itt az ideje, hogy ismét együtt küzdjünk a győzelemért. Egyelőre csak ezen az egy hétvégén ülök autóba, meglátjuk, hogy a továbbiakban hogyan tudom majd támogatni a csapatot" – mondta Cerruti a TouringCarTimesnak.

A TCR International Seriesben idén két magyar csapatért is szurkolhatunk. Michelisz Norbert M1RA nevű csapatában Tassi Attila és Roberto Colciago küzd a pontokért, a Zengő Motorsport pedig Ficza Ferencet versenyezteti. A sorozat ezúttal a Forma-1 betétfutamaként szerepel, az első szabadedzéseket ma tartják.