Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy napon bukott nagyot a testvérpár mindkét tagja

Horizontal
Spanish biker Marc Marquez falls from his Honda during the MotoGP race of the Argentina Grand Prix at Termas de Rio Hondo circuit, in Santiago del Estero, Argentina on April 9, 2017. / AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
Vágólapra másolva!
Rossz hétvégét zártak a MotoGP-ben a Márquez testvérek: Alex és Marc futama is bukással ért véget, ráadásul mindketten nagyon jó pozícióból estek el. Az előbbi a Moto2-ben esett el, az utolsó körben, a második helyen, míg Marc, a MotoGP címvédője az élről csúszott ki.

Argentínában rendezték a MotoGP idei második futamát, ami a Márquez családnak a drámákról marad majd emlékezetes. A Moto2-ben Franco Morbidelli a csapattársával, Alex Márquezzel csatázott a győzelemért, a spanyol megpróbálta utolérni, de a zárókörben eldobta a vasat a második helyről.

A kis Márquez összeszedte a motorját, célba is ért, de a pontszerző helyekről lemaradt.

Mindjárt a következő futam elején, a MotoGP-ben Alex bátyja, Marc folytatta a pechszériát. Az élről esett ki, fel kellett adnia a versenyt.

Marc Márquez bukása (1.50-től, addigra Lorenzo már nincs versenyben):

Két jó hír mégis van Márquezéknek: egyikük sem sérült meg, ráadásul a vb két hét múlva Austinban folytatódik, ahol Marc eddig veretlen, övé a körrekord, és ott szerezte meg az első győzelmét is.

A MotoGP idei mindkét futamát Maverick Vinales nyerte meg, a Moto2-ben pedig Morbidelli tette ugyanezt.

Mindent egy helyen az Eb-ről