Remekül kezdett a magyar autóversenyzőnő Hockenheimben

Keszthelyi Vivien
Keszthelyi Vivien rövid idő alatt letette a névjegyét a nemzetközi autósportban
Vágólapra másolva!
Remekül kezdődött Keszthelyi Vivien számára az Audi TT Cup 2017-es szezonja, hiszen az első hivatalos teszten a mindössze 16 éves magyar pilóta a negyedik legjobb időt autózta a Hockenheimringen.

A legendás pályán 11 ország 15 versenyzője találkozott egymással, a pilóták itt ismerkedtek meg személyesen először autóikkal, Keszthelyi Vivien egy 7-es rajtszámmal és magyar zászlóval ellátott szürke autót vehetett a birtokába. Az Audi tehetséggondozó akadémiájának magyar pilótája az első teszt összesített eredményei alapján szerda délelőtt a negyedik legjobb időt autózta. A kiváló eredménytől függetlenül a magyar versenyző nem lehetett maradéktalanul elégedett, ugyanis egy kisebb kicsúszást követően elállítódott a futóműve, ez hátráltatta a folytatásban.

Keszthelyi Vivien Hockenheimben Forrás: Keszthelyi Vivien

"Fantasztikus érzés volt végre élesben is megmérettetni magam.

- mondta Keszthelyi Vivien.

A mezőny erősségét tökéletesen mutatja, hogy

az első és az utolsó, 15. helyezett között 1,7 másodperc volt a különbség.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az Audi TT Cup mezőnye a német túraautó-bajnokság, a DTM mezőnyével együtt a híres nürburgringi 24 órás futam hétvégéjén is rajthoz áll. A hét állomásból álló sorozat első versenyét május 5. és 7. között a mostani teszt helyszínén, Hockenheimben rendezik.