Vágólapra másolva!
Hétvégén rendezik a MotoGP idei hetedik futamát, melyen Talmácsi Gábor mellett Sebestyén Péter is bemutatkozik.

Talmácsi összetettben a tizedik helyről várja a folytatást a nagyon szoros mezőnyben. A magyar versenyző szereti a katalán pályát, kétszer már a pódiumra is felállhatott itt, és tavalyi szintén ezen a helyszínen futhatott ki először MotoGP motorral. Egy éve remekül teljesített a legnagyobb kategóriában, most a Moto2-ben szeretné megmutatni legjobb tudását.

Barcelona a debütálások városa lesz a magyar motorosok számára, hiszen a hétvégén lép először színre a világbajnokságon a fiatal tehetség, Sebestyén Péter, aki néhány hete töltötte be az induláshoz szükséges tizenhat esztendős kort, és a Right Guard Racing Team-ben máris megadatik számára, hogy szerepelhessen a legjobbak között, szabadkártyásként.

"Nagyon várom már a versenyt, volt most néhány napom a regenerálódásra, nagyon motiváltnak érzem magam. Remek élményeim vannak az utóbbi évekből Barcelonából, bízom benne, hogy idén sem lesz másképp. Sok sikert kívánok Sebestyén Petinek a bemutatkozáshoz, amiben tudok, segíteni fogok neki, hogy minél jobban szerepeljen. Örülök, hogy ezúttal néhány kedves vendég is ott lesz velem Barcelonában" - buzdította fiatal társát Talmácsi.

"Egy hatalmas álom válik valóra ezen a hétvégén, bemutatkozhatok a MotoGP-ben. Ezúton szeretném megköszönni a Right Guard Racing és a csapatfőnök Németh Ottó, a Faster management és Roberto Favaro illetve Talmácsi Gábor folyamatos erőfeszítéseit, rengeteget segítenek a pályafutásom elindításában. Barcelonában mindenképpen szeretném befejezni a versenyt, a lehető legjobbat kihozni magamból és így egy sikeres versenyhétvégével bemutatkozni a világ élvonalában" - mondta Sebestyén.